Închide meniul

Noi dezvăluiri despre Bănel Nicoliță: ”Oamenii ăia îi tot cereau bani!” Bărbatul ar fi fugit din țară din cauza interlopilor și cămătarilor

Antena Sport Publicat: 2 noiembrie 2021, 11:23

Reclamă
Noi dezvăluiri despre Bănel Nicoliță: ”Oamenii ăia îi tot cereau bani!” Bărbatul ar fi fugit din țară din cauza interlopilor și cămătarilor

Bănel Nicoliţă vrea ca FCSB să câştige titlul

Hepta

Dorin Goian și Bănel Nicoliță au fost colegi ani de zile la echipa lui Gigi Becali și la echipa națională. Fostul fundaș nu crede că problemele lui Bănel Nicoliță sunt atât de grave.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

N-aș lua în considerare varianta alarmistă a presei, ci l-aș crede pe Bănel, care a intervenit și a spus că e bine, sănătos, lucrează și n-are alte probleme. Mi se pare însă că a greșit foarte mult când a decis să se întoarcă la Brăila, în loc să rămână în București, unde i se deschideau alte oportunități. O grupă de juniori, prezențe pe la emisuni TV, vizibilitate” a spus Dorin Goian conform playsport.ro.

Dorin Goian a dezvăluit cum încercau niște muncitori să îi ia banii lui Bănel Nicoliță

Legat de problemele cu banii pe care le-ar avea Bănel Nicoliță, Dorin Goian și-a adus aminte de un episod din autocar.

Țin minte un episod de la lot. Mergeam cu autocarul, stăteam chiar în fața lui Bănel și, involuntar, am auzit un dialog pe care-l purta cu niște meseriași, angajați să-i ridice casa mamei, la Făurei.

Iar oamenii ăia îi tot cereau bani…Păi, nu v-am trimis acum două săptămâni x lei?…Știind că Bănel e la Steaua, la echipa națională, încercau să-i ia cât mai mult cașcaval.

Reclamă

El nu era la locul construcției, pesemne că nici nu desemnase pe cineva să supervizeze lucrările și-și făceau probabil de cap. Aia mi-a rămas în minte, că-l încalță grav cu banii! Sper să-i fie bine, să revină acasă. E un băiat grozav, un caracter puternic”, a mai spus Goian.

„Sunt plecat din ţară”. Prima reacţie a lui Bănel Nicoliţă în scandalul cămătarilor

Bănel Nicoliţă, fostul fotbalist al celor de la FCSB, ar trece printr-o perioadă foarte grea. S-a aflat că acesta ar fi împrumutat 100.000 de euro de la cămătari și, aflat în imposibilitatea de a returna suma, a fugit în Statele Unite ale Americii de frică, dar și pentru a încerca să facă rost de bani lucrând în domeniul construcțiilor.

Fostul fotbalist a ieșit la rampă şi vorbeşte despre zvonurile care au apărut în legătură cu el. Bănel Nicoliţă recunoaşte că a plecat din țară, dar neagă că ar avea probleme și datorii.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și