Închide meniul

The Expendable de România. ”Bombardierul” Pascu luptă pentru centură la aproape 40 de ani

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 7 noiembrie 2021, 13:02

The Expendable de România. ”Bombardierul” Pascu luptă pentru centură la aproape 40 de ani

The Expendable de România, așa se poate numi povestea de viață a lui Ion Pascu, luptătorul de MMA poreclit ”Bombardierul”.

HEROES Fight League

The Expendable de România, Ion Pascu, luptă pentru centura promoției HEROES Fight League, pe 19 noiembrie, în direct la Antena 1. Românul este poreclit ”Bombardierul” pentru puterea loviturilor sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pascu a ajuns la aproape 40 de ani și continuă să lupte la cel mai înalt nivel. Românul reprezintă sala lui Conor McGregor, SBG Dublin, dar și sala unde se antrenează în România, Absoluto București. După peste 30 de meciuri la profesioniști, Pascu va lupta pentru o centură.

Ion va lupta pentru centura promoției HEROES cu ucraineanul Maxim Soroka. Acesta din urmă este cu 5 ani mai tânăr decât Pascu, și cu 10 centimetri mai înalt. Soroka are 50 de meciuri în carieră, dintre care 20 câștigate înainte de limită.

The Expendable de România, meci de titlu în HEROES!

Pentru Pascu, meciul de titlu este o șansă să reprezinte încă o dată România. Acesta a dezvăluit pe pagina sa de Facebook că a avut oferte să rămână în Irlanda și în SUA, dar a ales să vină să lupte în România.

”Eu m-am născut în România, am crescut în România și am luptat pentru România timp de 30 de ani. Cu bune și cu rele nu m-am dezis niciodată de țara mea, nici când am câștigat și nici când am pierdut. Am avut ocazia să rămân în Irlanda, am avut ofertă să merg în SUA, puteam ajunge oriunde în lumea asta dar am preferat să construiesc ceva în țara mea.”

Reclamă

De asemenea, Pascu a vorbit și despre cariera sa de peste 30 de ani în sporturile de contact:

”Anul viitor fac 40 de ani de viață, dintre care 30 petrecuți pe saltea în sală. Am început la 10 ani cu lupte libere, iar de peste 15 ani mă antrenez pe arte marțiale mixte. Am peste 30 de meciuri la profesioniști, am luptat în gale în SUA, Europa, Asia, iar acum a venit rândul să lupt iar în România. După victoria din luna mai, vă promit un nou meci spectaculos pe 19 noiembrie. Nu știu câți luptători țin steagul sus la vârsta mea, dar vă promite Bombardierul că voi apăra steagul României de fiecare dată când voi urca în cușcă, indiferent de promoție, țara în care mă lupt, adversar și așa mai departe!”

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și