Închide meniul

Farul – Universitatea Craiova 1-0 | „Am intrat cu picioarele pe sus”. Cum a explicat Dan Nistor eșecul cu Gică Hagi. „Am fost avertizați!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 noiembrie 2021, 18:12

Reclamă
Farul – Universitatea Craiova 1-0 | „Am intrat cu picioarele pe sus. Cum a explicat Dan Nistor eșecul cu Gică Hagi. „Am fost avertizați!

Dan Nistor, mesaj categoric după Sepsi - Universitatea Craiova 0-1

Dan Nistor , în tricoul Universității Craiova / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Oltenii au ratat șansa de a o depăși în clasament pe FCSB. Cu trei zile în urmă, roș-albaștrii reușiseră să câștige pe terenul Farului. Nistor a recunoscut că el și coechipierii săi au intrat pe teren cu gândul că nu au cum să rateze cele trei puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Nistor, prima reacție după Farul – Universitatea Craiova 1-0

Am intrat puțin cu picioarele pe sus, ne-am crezut câștigători și asta s-a văzut. A doua repriză cred că a fost la discreția gazdelor.

Nu era cazul de un duș rece, nu trebuia să se întâmple. Mister ne-a avertizat că va fi un meci foarte greu. Din păcate am pierdut și ne vor aștepta două săptămâni cu multă muncă, cu stres. Probabil i-am tratat de sus și asta ne-a costat.

La un moment dat trebuia să vină acest moment, speram din tot sufletul să vină cât mai târziu. La cum ne-am prezentat, nu cred că meritam măcar un punct azi„, a declarat Dan Nistor după Farul – Universitatea Craiova 1-0.

Gică Hagi a reușit să-l revitalizeze pe Adrian Petre. Atacantul de 25 de ani a ajuns la cel de-al cincilea gol stagional. Până să ajungă la Farul, marcase o singură dată în două sezoane, perioadă în care a jucat pentru FCSB, Cosenza și UTA.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf și-a făcut praf jucătorii după înfrângerea din această etapă. Universitatea Craiova era favorită. Totuși, constănțenii au rămas cu o singură înfrângere suferită pe teren propriu și au urcat pe loc de play-off. Sunt, cel puțin pentru moment, pe poziția a 5-a, cu 24 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și