Închide meniul

Farul – Universitatea Craiova 1-0 | „Am intrat cu picioarele pe sus”. Cum a explicat Dan Nistor eșecul cu Gică Hagi. „Am fost avertizați!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 noiembrie 2021, 18:12

Farul – Universitatea Craiova 1-0 | „Am intrat cu picioarele pe sus. Cum a explicat Dan Nistor eșecul cu Gică Hagi. „Am fost avertizați!

Dan Nistor, mesaj categoric după Sepsi - Universitatea Craiova 0-1

Dan Nistor , în tricoul Universității Craiova / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Oltenii au ratat șansa de a o depăși în clasament pe FCSB. Cu trei zile în urmă, roș-albaștrii reușiseră să câștige pe terenul Farului. Nistor a recunoscut că el și coechipierii săi au intrat pe teren cu gândul că nu au cum să rateze cele trei puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Nistor, prima reacție după Farul – Universitatea Craiova 1-0

Am intrat puțin cu picioarele pe sus, ne-am crezut câștigători și asta s-a văzut. A doua repriză cred că a fost la discreția gazdelor.

Nu era cazul de un duș rece, nu trebuia să se întâmple. Mister ne-a avertizat că va fi un meci foarte greu. Din păcate am pierdut și ne vor aștepta două săptămâni cu multă muncă, cu stres. Probabil i-am tratat de sus și asta ne-a costat.

La un moment dat trebuia să vină acest moment, speram din tot sufletul să vină cât mai târziu. La cum ne-am prezentat, nu cred că meritam măcar un punct azi„, a declarat Dan Nistor după Farul – Universitatea Craiova 1-0.

Citește și:

Gică Hagi a reușit să-l revitalizeze pe Adrian Petre. Atacantul de 25 de ani a ajuns la cel de-al cincilea gol stagional. Până să ajungă la Farul, marcase o singură dată în două sezoane, perioadă în care a jucat pentru FCSB, Cosenza și UTA.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf și-a făcut praf jucătorii după înfrângerea din această etapă. Universitatea Craiova era favorită. Totuși, constănțenii au rămas cu o singură înfrângere suferită pe teren propriu și au urcat pe loc de play-off. Sunt, cel puțin pentru moment, pe poziția a 5-a, cu 24 de puncte.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și