Închide meniul

Dinamo – CFR Cluj 0-3 | Iuliu Mureşan a răbufnit după încă un eşec ruşinos: „Suntem jenanți atât ca joc, cât și ca atitudine”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 noiembrie 2021, 12:32

Dinamo – CFR Cluj 0-3 | Iuliu Mureşan a răbufnit după încă un eşec ruşinos: „Suntem jenanți atât ca joc, cât și ca atitudine

Iuliu Mureșan, făcut praf de un menbru DDB

Hepta

„Nu știu dacă se adâncește criza, dar continuă, deja e un deja-vu, în minutul 20 suntem conduși cu 2-0 pentru a nu știu câta oară, iar în repriza a doua jucăm puțin mai bine. Din păcate, nu merg lucrurile, suntem jenanți atât ca joc, cât și ca atitudine. Trebuie să facem să se schimbe ceva, pentru că dacă vom continua așa…

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureşan, după Dinamo – CFR Cluj 0-3: „Avem un blocaj mental”

Ce mă îngrijorează este că luăm goluri cu ușurință și, de dat, dăm foarte greu. Asta e o mare problemă. Am încredere în munca pe care o face Rednic la echipă.

Avem un blocaj mental, din care vom putea ieși doar dacă vom juca un meci bine, să jucăm mai arțăgos, să obținem o victorie. Asta ne lipsește”, a spus Mureşan, după Dinamo – CFR 0-3.

Mircea Rednic, atac la un jucător după Dinamo – CFR Cluj 0-3

Mircea Rednic i-a transmis un avertisment dur lui Mirko Ivanovski, după ce Dinamo a pierdut derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-3. Antrenorul dinamoviștilor i-a transmis lui Ivanovski ce trebuie să facă pentru a mai juca.

„Greu nu îmi e. Îmi fac meseria. Jucătorii fac eforturi. Sunt limite, dar ei fac eforturi, îi văd la antrenament. Am intrat cu teamă. E important ca echipa să câștige, nu să dai tu gol. Ivanovski aleargă mult, se bate, nu a fost ușor nici pentru el. Data viitoare o să paseze, dacă vrea să joace. Dacă nu, va sta pe bancă, am soluții pentru atac”, a spus Mircea Rednic.

Reclamă

Dinamo – CFR Cluj 0-3 | Dan Petrescu, victorie în fața lui Mircea Rednic

Dinamo – CFR Cluj, meci contând pentru etapa cu numărul 15 din Liga 1, s-a încheiat cu victoria clară a oaspeților, scor 3-0. Au marcat Omrani ’14, Debeljuh ’17 şi Deac ’80.

În urma acestui rezultat, Dinamo încheie turul de sezon regulat cu numai 8 puncte acumulate. De partea cealaltă, campioana României s-a distanțat în fruntea clasamentului la 9 puncte de rivala FCSB și la 11 de Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și