Închide meniul

Rămâne Mirel Rădoi selecţionerul României? Fanii i-au scandat numele în timpul meciului cu Liechtenstein

Publicat: 14 noiembrie 2021, 19:47

Reclamă
Rămâne Mirel Rădoi selecţionerul României? Fanii i-au scandat numele în timpul meciului cu Liechtenstein

Cauzele eşecului României

Profimedia

Fanii i-au scandat numele lui Mirel Rădoi în timpul meciului cu Liechtenstein

În prima repriză a meciului de la Vaduz, suporterii români, prezenţi în număr mare pe stadion, i-au scandat numele lui Mirel Rădoi, pe care l-au asigurat astfel că are parte de sprijinul lor, dacă va lua decizia să rămână selecţioner şi după aceste calificări pentru CM 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a anunţat că va lua o decizie după meciul cu Liechtenstein

Mirel Rădoi a anunţat după meciul cu Armenia că va lăsa echipa naţională după dubla cu Islanda şi Liechtenstein. Aşteptăm acum o decizie oficială luată de Mirel, după duelul de la Vaduz.

„Federația va trebui să facă evaluarea în funcție de ce se va întâmpla. Pentru mine va fi un eșec dacă nu vom termina pe locul 2. Mă întreb dacă FRF va dori să continue cu un antrenor care termină pe locul 3. Aș face lucrul ăsta, aș continua, dacă ce s-a întâmplat în această perioadă de 2 ani și jumătate, lucrurile pe care noi le-am discutat înainte au fost în regulă. Dacă nu, evident trebuie să vină altcineva.

Nu există nicio ofertă pentru mine din altă parte, ce a existat le-am blocat imediat. Federația știe despre aceste oferte, nu de toate, pentru că unele au fost blocate de mine imediat. Nu știu ce voi face dacă nu rămân la Federație, în acest moment nu am nicio ofertă. Nu știu dacă aș rămâne, voi vedea ce se întâmplă în funcție de jocul de rezultatelor, de discuții. Mai pot rezista, nu ești zi de zi la antrenament așa că e timp mai mult de discuții”, a spus Rădoi, înainte de duelul cu Liechtenstein.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat
Citește și