Închide meniul

Gică Popescu a pus tunurile pe șefii FRF după ratarea calificării la CM 2022: ”Au luat-o razna rău de tot! Nu m-am uitat la meci!” Nici Mirel Rădoi nu a scăpat

Dragoș Vasile Publicat: 14 noiembrie 2021, 21:30

Reclamă
Gică Popescu a pus tunurile pe șefii FRF după ratarea calificării la CM 2022: ”Au luat-o razna rău de tot! Nu m-am uitat la meci!” Nici Mirel Rădoi nu a scăpat

Gică Popescu, convins că România are şanse de a se califica la EURO 2024

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru

Gică Popescu a pus tunurile pe șefii FRF după ratarea calificării la CM 2022

Dennis Man și Nicușor Bancu au marcat în Liechtenstein – România 0-2, dar golurile lor nu au mai contat decât la statistici. Din 1998 nu a mai ajuns reprezentativa României la un turneu final de Campionat Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o nouă calificare ratată, Gică Popescu a pus tunurile pe șefii FRF, dar și pe Mirel Rădoi.

”Până la pauză nu m-am dumerit. Mi-a zis cineva că jucăm în alb. Am zis că poate s-a schimbat tricolorul. Ăștia au luat-o razna rău de tot. Nu se poate să schimbe istoria echipei naționale.

Nu se poate așa ceva. Echipa națională a fost întotdeauna galbenă. Mereu a jucat cu o culoare de pe tricolor. Nu m-am uitat la meci. M-am uitat la Formula 1. Nu l-am văzut pe Sali debutând. 

E o chestiune de onoare să pleci când nu reușești să te califici de pe locul 2. E rușinos. Ar trebui să aibă o decizie de onoare și să plece. Colegilor mei din ”Generația de Aur” au interzis. Gică Hagi sau Dan Petrescu ar trebui, dar nu au fost discuții”, a răbufnit Gică Popescu la digisport.ro.

Reclamă

Răzvan Burleanu, făcut praf după ratarea calificării la CM 2022

Liechtenstein – România 0-2. Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Răzvan Burleanu, după ratarea calificării la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022. Fostul şef al Ligii a vorbit însă şi de jucătorii slabi al naţionalei, dar şi despre posibilitatea ca Edi Iordănescu să îi ia locul lui Mirel Rădoi.

„E pus politic acolo, nu de capul lui. Dacă l-au arestat pe Popescu ca să fie el preşedinte, ce să facem? Burleanu nu poate fi dat jos. Strigăm la lună, lătrăm la lună, nu avem ce face. Nici fotbalişti nu mai avem. Toată lumea e de vină.

Nu neapărat Rădoi e vinovat pentru acest insucces. A ajuns o performanţă să terminăm pe locul 5. Oricum pleacă Rădoi, i s-a terminat contractul, a anunţat că nu mai stă, la revedere şi un praz verde. E antrenor tare Edi dacă a avut contract dinainte”, a spus Dragomir, la prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și