Închide meniul

Gică Popescu a pus tunurile pe șefii FRF după ratarea calificării la CM 2022: ”Au luat-o razna rău de tot! Nu m-am uitat la meci!” Nici Mirel Rădoi nu a scăpat

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 noiembrie 2021, 21:30

Gică Popescu a pus tunurile pe șefii FRF după ratarea calificării la CM 2022: ”Au luat-o razna rău de tot! Nu m-am uitat la meci!” Nici Mirel Rădoi nu a scăpat

Gică Popescu, convins că România are şanse de a se califica la EURO 2024

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru

Gică Popescu a pus tunurile pe șefii FRF după ratarea calificării la CM 2022

Dennis Man și Nicușor Bancu au marcat în Liechtenstein – România 0-2, dar golurile lor nu au mai contat decât la statistici. Din 1998 nu a mai ajuns reprezentativa României la un turneu final de Campionat Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o nouă calificare ratată, Gică Popescu a pus tunurile pe șefii FRF, dar și pe Mirel Rădoi.

”Până la pauză nu m-am dumerit. Mi-a zis cineva că jucăm în alb. Am zis că poate s-a schimbat tricolorul. Ăștia au luat-o razna rău de tot. Nu se poate să schimbe istoria echipei naționale.

Nu se poate așa ceva. Echipa națională a fost întotdeauna galbenă. Mereu a jucat cu o culoare de pe tricolor. Nu m-am uitat la meci. M-am uitat la Formula 1. Nu l-am văzut pe Sali debutând. 

E o chestiune de onoare să pleci când nu reușești să te califici de pe locul 2. E rușinos. Ar trebui să aibă o decizie de onoare și să plece. Colegilor mei din ”Generația de Aur” au interzis. Gică Hagi sau Dan Petrescu ar trebui, dar nu au fost discuții”, a răbufnit Gică Popescu la digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Răzvan Burleanu, făcut praf după ratarea calificării la CM 2022

Liechtenstein – România 0-2. Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Răzvan Burleanu, după ratarea calificării la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022. Fostul şef al Ligii a vorbit însă şi de jucătorii slabi al naţionalei, dar şi despre posibilitatea ca Edi Iordănescu să îi ia locul lui Mirel Rădoi.

„E pus politic acolo, nu de capul lui. Dacă l-au arestat pe Popescu ca să fie el preşedinte, ce să facem? Burleanu nu poate fi dat jos. Strigăm la lună, lătrăm la lună, nu avem ce face. Nici fotbalişti nu mai avem. Toată lumea e de vină.

Nu neapărat Rădoi e vinovat pentru acest insucces. A ajuns o performanţă să terminăm pe locul 5. Oricum pleacă Rădoi, i s-a terminat contractul, a anunţat că nu mai stă, la revedere şi un praz verde. E antrenor tare Edi dacă a avut contract dinainte”, a spus Dragomir, la prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gică Popescu a pus tunurile pe șefii FRF după ratarea calificării la CM 2022
  • Nici Mirel Rădoi nu a scăpat de furia ”Baciului”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și