Închide meniul

Soluţie surpriză pentru echipa naţională! Cine i-ar putea lua locul lui Mirel Rădoi: „Doar el ne-a calificat”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 15 noiembrie 2021, 21:10

Reclamă
Soluţie surpriză pentru echipa naţională! Cine i-ar putea lua locul lui Mirel Rădoi: „Doar el ne-a calificat

Cine îi va lua locul lui Mirel Rădoi

Hepta

Cristi Borcea este convins că soluţia câştigătoare pentru echipa naţională este Victor Piţurcă. Fostul oficial al celor de la Dinamo crede că aceasta este soluţia cea mai bună după plecarea lui Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă, înlocuitorul perfect al lui Mirel Rădoi

Cristi Borcea are mare încredere în Victor Piţurcă după ce acesta a fost ultimul selecţioner care ne-a calificat la un turneu final. „Am trăit momente bune ale fotbalului nostru. Am făcut parte vreo 22 de ani din el. Spuneam că avem doi fotbalişti, Mutu şi Chivu şi restul prieteni cu fotbaliştii. Mă certam cu Mircea Sandu şi Piţurcă să nu mai spun asta. Piţurcă ne-a calificat de patru ori cu jucători ca Petre Florentin, Mihalcea. Nu mai sunt antrenori şi nu mai sunt echipele alea. Când ne calificam aveam trei echipe. Steaua şi Rapid în primăvara europeană. Dinamo era eliminată de Benfica. În condiţiile în care ne băteam cu Olanda, Italia şi Germania, era ceva. Cei de la FRF ar trebui să lase la o parte orice dispută. Prima soluţie ar trebui sa fie cea câştigătoare”, a spus Cristi Borcea, conform digisport.ro.

Cristi Borcea, sfaturi pentru cei de la FRF

Dar asta nu e tot. Borcea le dă sfaturi clare celor de la FRF. „După părerea dumneavoastră nu ar trebui să fie soluția câștigătoare, care ne-a adus calificări? Normal și Hagi, și Dan Petrescu, au meritele lor. Înaintea lui Hagi și a lui Dan Petrescu sau oricui din România, primul cu care ar trebui să se stea de vorbă ar trebui să fie Victor Pițurcă. Singurul care ne-a califcat a fost el, nu e normal să mă duc pe un antrenor câștigător, să fac prima discuție.

E o propunere normală. Să lăsăm orice ranchiună. Chiar dacă a declarat Pițurcă că nu mai antrenează, hai să avem o discuție. Cei de la Federație trebuie să își aleagă trei antrenori. Să discute cu toți”, a mai spus Borcea, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 LIVE VIDEOOvidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă ACUM pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024, live în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și