Închide meniul

Novak Djokovic riscă să nu participe la Australian Open. Sârbul nu s-a vaccinat și a transmis un mesaj enigmatic după eliminarea de la Turneul Campionilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 noiembrie 2021, 10:36

Reclamă
Novak Djokovic riscă să nu participe la Australian Open. Sârbul nu s-a vaccinat și a transmis un mesaj enigmatic după eliminarea de la Turneul Campionilor

Novak Djokovic riscă să nu poată participa la Australian Open 2022

Profimediaimages

Sârbul de 34 de ani este marele specialist de la Melbourne. A câștigat ultimele trei ediții de la Australian Open și a ajuns la un total de 9 trofee obținute în primul turneu de Grand Slam al anului. Nimeni nu a triumfat de mai multe ori!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prezența lui Novak Djokovic la Australian Open este în pericol

Vom vedea. Nu am vorbit cu ei (n.r. organizatorii). Am aşteptat să aud ce veşti vor fi. Acum, că ştiu, să aşteptăm şi să vedem„, a spus Djokovic, potrivit dailymail.co.uk.

Sârbul tocmai a avut, în această săptămână, o reacție care a stârnit discuții aprinse.

Libertatea de alegere este esenţială pentru toată lumea, fie că este vorba de mine sau de altcineva. Nu contează dacă este vorba despre vaccinare sau orice altceva în viaţă. Ar trebui să ai libertatea de a alege. În acest caz particular, ceea ce vrei să pui în corpul tău„, a precizat Novak Djokovic, potrivit news.ro.

Germanul Alexander Zverev, locul 3 ATP, a produs surpriza Turneului Campionilor de la Torino, eliminându-l pe liderul ATP, sârbul Novak Djokovic. Zverev, 24 de ani, s-a impus cu 7-6 (4), 4-6, 6-3, după un meci de două ore şi 28 de minute.

Reclamă

Toţi jucătorii care vor evolua la Australian Open, programat pentru ianuarie la Melbourne, vor trebui să fie vaccinaţi împotriva Covid-19, a confirmat, sâmbătă, managerul turneului Craig Tiley, crescând astfel presiunea asupra lui Novak Djokovic, de nouă ori câştigător la Antipozi şi care refuză să spună dacă este vaccinat sau nu.

Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, va avea loc în perioada 17-30 ianuarie 2022 la Melbourne. Al doilea oraş ca mărime din Australia tocmai a ieşit din peste 260 de zile cumulate de lockdown.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și