Închide meniul

Novak Djokovic riscă să nu participe la Australian Open. Sârbul nu s-a vaccinat și a transmis un mesaj enigmatic după eliminarea de la Turneul Campionilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 noiembrie 2021, 10:36

Novak Djokovic riscă să nu participe la Australian Open. Sârbul nu s-a vaccinat și a transmis un mesaj enigmatic după eliminarea de la Turneul Campionilor

Novak Djokovic riscă să nu poată participa la Australian Open 2022

Profimediaimages

Sârbul de 34 de ani este marele specialist de la Melbourne. A câștigat ultimele trei ediții de la Australian Open și a ajuns la un total de 9 trofee obținute în primul turneu de Grand Slam al anului. Nimeni nu a triumfat de mai multe ori!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prezența lui Novak Djokovic la Australian Open este în pericol

Vom vedea. Nu am vorbit cu ei (n.r. organizatorii). Am aşteptat să aud ce veşti vor fi. Acum, că ştiu, să aşteptăm şi să vedem„, a spus Djokovic, potrivit dailymail.co.uk.

Sârbul tocmai a avut, în această săptămână, o reacție care a stârnit discuții aprinse.

Libertatea de alegere este esenţială pentru toată lumea, fie că este vorba de mine sau de altcineva. Nu contează dacă este vorba despre vaccinare sau orice altceva în viaţă. Ar trebui să ai libertatea de a alege. În acest caz particular, ceea ce vrei să pui în corpul tău„, a precizat Novak Djokovic, potrivit news.ro.

Germanul Alexander Zverev, locul 3 ATP, a produs surpriza Turneului Campionilor de la Torino, eliminându-l pe liderul ATP, sârbul Novak Djokovic. Zverev, 24 de ani, s-a impus cu 7-6 (4), 4-6, 6-3, după un meci de două ore şi 28 de minute.

Reclamă

Toţi jucătorii care vor evolua la Australian Open, programat pentru ianuarie la Melbourne, vor trebui să fie vaccinaţi împotriva Covid-19, a confirmat, sâmbătă, managerul turneului Craig Tiley, crescând astfel presiunea asupra lui Novak Djokovic, de nouă ori câştigător la Antipozi şi care refuză să spună dacă este vaccinat sau nu.

Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, va avea loc în perioada 17-30 ianuarie 2022 la Melbourne. Al doilea oraş ca mărime din Australia tocmai a ieşit din peste 260 de zile cumulate de lockdown.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și