Închide meniul

Dennis Man, probleme cu fostul antrenor al Parmei: „I-am zis să aibă grijă, îl curăţă repede”. Sfaturile lui Mutu pentru fostul jucător de la FCSB

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2021, 9:59

Reclamă
Dennis Man, probleme cu fostul antrenor al Parmei: „I-am zis să aibă grijă, îl curăţă repede. Sfaturile lui Mutu pentru fostul jucător de la FCSB

Dennis Man a marcat în Israel - România

Profimediaimages

Adrian Mutu a dezvăluit că a vorbit în mai multe rânduri cu Dennis Man. Internaționalul român nu se înțelegea prea bine cu fostul tehnician de la Parma, Enzo Maresca. De altfel, acesta a şi fost mazilit ulterior de la echipa parmegiană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, probleme cu fostul antrenor al Parmei

„Am vorbit de multe ori cu Dennis. Este cum eram eu atunci. El a avut ceva probleme, nu prea se înțelegea cu Maresca. I-am zis să aibă grijă, pentru că cei de acolo îl curăță repede”, a dezvăluit Adrian Mutu, conform digisport.ro.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au un nou tehnician. Giuseppe Iachini este noul antrenor al celor de la Parma. „Cruciaţii” se află pe locul 14 în Serie B şi au înregistrat doar 4 victorii în 13 meciuri. În vârstă de 57 de ani, noul tehnician al celor doi internaţionali români a mai pregătit echipe precum Fiorentina, Cesena, Vicenza, Chievo, Brescia, Palermo sau Udinese.

Adrian Mutu a negociat cu Parma

Adrian Mutu a dat cărţile pe faţă. Briliantul a fost aproape de a da lovitura carierei. Tehnicianul român a negociat cu Parma și putea deveni antrenorului Dennis Man și Valentin Mihăilă. În locul fostului internațional român a fost însă preferat Enzo Maresca, dat afară zilele trecute.

„Am fost aproape de a deveni antrenorul Parmei. Voiau un antrenor tânăr și eram eu cu Maresca. L-au preferat pe el. Acum nu s-a mai pus problema. Mi-au zis de atunci că vor încerca un antrenor tânăr, dacă nu merge, vor aduce unul cu experiență, lucru care s-a și întâmplat”, a povestit Adrian Mutu, conform sursei citate.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo Vezi toate știrile
Citește și