Închide meniul
VIDEO

Ianis Hagi, criticat de scoţieni! A fost printre cei mai slabi jucători ai lui Rangers: „A părut că aleargă prin noroi”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 decembrie 2021, 8:44

Reclamă
Ianis Hagi, criticat de scoţieni! A fost printre cei mai slabi jucători ai lui Rangers: „A părut că aleargă prin noroi

Ianis Hagi, criticat de scoţieni

Profimedia

Ianis Hagi a fost integralist în victoria lui Glasgow Rangers, scor 1-0, pe terenul celor de la Hibernian. Nu a fost însă deloc o seară reuşită pentru internaţionalul român care a fost criticat la final de către presa din Scoţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, criticat de scoţieni

Glasgow Rangers a dominat meciul de la un capăt la altul. A avut 14 ocazii de gol, dar a tras doar patru șuturi pe poarta adversă, iar golul victoriei a venit pe finalul meciului. În minutul 85, Kemar Roofe a transformat un penalty acordat pentru un fault asupra lui Ryan Kent. Românul Ianis Hagi nu a avut o evoluţie apreciată în tricoul echipei de pe Ibrox Park. A şi fost pus la zi de presa scoţiană pentru evoluţia sa de miercuri seara.

Românul, printre cei mai slabi jucători ai lui Rangers

Ianis Hagi a avut o ocazie mare de gol în minutul 35. Portarul advers i-a interzis însă golul la şutul plasat cu efect, la colţul lung. Pentru evoluţia sa, mijlocașul român a primit nota 5, anunţă ibroxnews.com. Au fost însă și fotbaliştii de la Rangers care au primit nota 4. “A fost o evoluție slabă a lui Hagi, care nu a reușit să ofere prea mult prin pasele, driblingurile sau șuturile lui. Românul a părut că aleargă prin noroi uneori”, au spus jurnaliștii scoțieni.

Rangers are patru victorii consecutive în campionatul Scoției și un avans de 7 puncte față de rivala Celtic, în fruntea clasamentului. Ianis Hagi are şi el un bilanţ de trei goluri și patru pase decisive în 20 de meciuri pentru Rangers în acest sezon, în toate competițiile.

 

Reclamă

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și