Închide meniul

Dan Petrescu a spus totul despre venirea la echipa naţională: „Acum, pentru mine subiectul e încheiat. Nu mai depinde de mine, ci de club, de patron”

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2021, 15:28

Reclamă
Dan Petrescu a spus totul despre venirea la echipa naţională: „Acum, pentru mine subiectul e încheiat. Nu mai depinde de mine, ci de club, de patron

Dan Petrescu a spus totul despre echipa naţională

Hepta

„Ieri am avut o întâlnire cu cei de la FRF, pe care nu aș fi vrut să o am. Am zis că aș vrea să vorbim la finalul campionatului, dar au insistat. În plus, patronul a fost informat. Am vorbit cu ei, acum pentru mine subiectul e încheiat. Mai sunt 5 meciuri, nu e normal să vorbim despre mine. Apoi, dacă pierde CFR, se va zice că nu am fost concentrați, că am distrus echipa, jucătorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu sunt concentrat 100% la CFR pentru 5 meciuri, am contract 3 ani. Acum nu mai depinde de mine, ci de club, de patron. Atât pot spune despre acest subiect, nu mă mai întrebați, că voi zice «next question» (n.r. – următoarea întrebare). Sunt aici la pupitru pentru că sunt antrenorul CFR-ului, mă interesează doar meciul de mâine”, a spus Dan Petrescu, într-o conferinţă de presă.

Răzvan Burleanu, ofertă de nerefuzat pentru Dan Petrescu

Dan Petrescu poate fi noul selecţioner al României. Antrenorul lui CFR Cluj a primit acordul lui Neluţu Varga de a discuta cu Răzvan Burleaun şi Mihai Stoichiţă. Negocierile s-au purtat deja la Cluj-Napoca, iar oficialii FRF sunt convinşi că i-au găsit înlocuitor lui Mirel Rădoi.

Pentru a-şi îndeplini visul de a ajunge pe banca naţionalei României, Dan Petrescu trebuie să scape de clauza de reziliere de 600.000 de euro. Burleanu nu este dispus să o plătească, dar îi oferă un salariu pe măsura pretenţiilor „Bursucului”. 50.000 de euro ar câştiga, lunar, Petrescu la liderul Ligii 1. Ar urma să ia aceiaşi bani şi la naţională.

„Nu cred că s-a plâns cineva până acum de o colaborare cu FRF. Acum eu nu pot să vă spun o sumă pentru că nu pot să înaintez acest lucru. Totdeauna se ajunge la un acord destul de logic pentru ambele părţi şi cu clauzele de rigoare. Nu e vorba numai de un salariu, ci şi de multe alte lucruri. Este decizia lui, noi o să ne străduim să fim extrem de atenţi cu orice amănunt contractual.

Reclamă

Federaţia să ştiţi că îşi plăteşte toate datoriile înainte de sfârşitul lunii. Niciodată un membru nu a suferit din acest lucru. Ce s-a promis, s-a plătit exact la timp. Poate chiar şi înainte cu câteva zile. Din punct de vedere al situaţiei economice nu ne plângem„, a declarat Mihai Stoichiţă, citat de Digi Sport.

CFR Cluj mai are de disputat cinci meciuri până la finalul acestui an. Se va duela în Liga 1 cu Chindia, CS Mioveni, Farul şi FC Argeş. La acestea se adaugă confruntarea din Conference League, cu Jablonec.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
Vezi toate știrile
Citește și