Închide meniul

S-a aflat ce salariu are Kyros Vassaras în România! Șeful CCA, făcut praf. „Stă în Grecia și banii îi intră în cont!”

Alexandru Ivan Publicat: 7 decembrie 2021, 18:03

Reclamă
S-a aflat ce salariu are Kyros Vassaras în România! Șeful CCA, făcut praf. „Stă în Grecia și banii îi intră în cont!

Kyros Vassaras, în timpul unei conferințe

Kyros Vassaras, în timpul unei conferințe / Razvan Pasarica / SPORT PICTURES

Ion Crăciunescu, fost mare arbitru român recunoscut la nivel mondial, a dezvăluit că Vassaras încasează lunar 8500 de euro pentru funcția pe care o ocupă la Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce salariu are Kyros Vassaras la CCA

Crăciunescu s-a arătat scandalizat de greșelile uriașe comise de arbitrii din Liga 1 și crede că nici măcar VAR-ul nu ne mai poate salva.

VAR-ul o să ne ajute, dar nu o să se încheie cu greșelile. Uitați-vă ce observatori sunt la Liga 1, ce membrii fac parte din Comisia Centrală. Am depus cerere la președintele și nu mi-a răspuns nici până acum. Ce pot să gândesc eu despre acest om? Cum vor ei să îndrepte arbitrajul românesc?

Ce caută o persoană din Grecia să conducă arbitrajul românesc? Stă în Grecia și îi intră 8.500 de euro. Îl avem pe Hațegan, delegări internaționale, iar în țară sunt unii, chiar cu ecuson FIFA, care distrug fotbalul românesc”, a declarat Ion Crăciunescu, potrivit sport.ro.

Vassaras este șeful CCA de mai bine de șapte ani. În cariera lui de arbitru, grecul a fost la centru în 42 de meciuri de UEFA Champions League, dintre care și o semifinală.

Reclamă

Ilie Dumitrescu, atac cu talpa după ultimele arbitraje

Greșelile de arbitraj din Liga 1 s-au înmulțit în ultima vreme, iar conducătorii din campionatul intern se acuza unii pe alții de jocuri de culise. Printre echipele ale căror jocuri „au avut parte” de erorile cavalerilor fluierului, în această etapă, se numără CFR, FCSB și Universitatea Craiova.

Ilie Dumitrescu este deranjat de faptul că arbitrii români care greșesc în Liga 1, merg mai apoi în Europa. Cum este cazul lui Istvan Kovacs. „E ca și cum trimiți corigenții la Olimpiadă. Deci greșești în campionat, faci foarte multe greșeli, și apoi mergi în Europa să ne reprezinți„, a răbufnit Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” Vezi toate știrile
Citește și