Închide meniul

Adrian Mutu, atacat frontal! De ce nu ar trebui să ajungă selecţioner: „La echipa naţională trebuie să ajungă oamenii cei mai valoroşi!”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 decembrie 2021, 17:14

Reclamă
Adrian Mutu, atacat frontal! De ce nu ar trebui să ajungă selecţioner: „La echipa naţională trebuie să ajungă oamenii cei mai valoroşi!

Adrian Mutu, regretat de FC U Craiova 1948

Remus Badea/SPORT PICTURES

Mirel Rădoi şi-a încheiat contractul cu echipa naţională şi nu a mai vrut să continue ca selecţioner. Cei de la FRF au fost refuzaţi de Gică Hagi sau Răzvan Lucescu, iar Dan Petrescu i-a amânat până la finalul anului. Se pare însă că Adrian Mutu va fi noul selecţioner al României. Din informaţiile AS.RO Briliantul va prelua echipa naţională de la Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, atacat frontal

Numirea iminentă a lui Adrian Mutu la echipa naţională nu e deloc pe placul lui Anghel Iordănescu, omul care a scris istorie pe banca echipei naţionale cu Generaţia de Aur. Anghel Iordănescu susţine că la echipa naţională trebuie să ajungă cei mai valoroşi antrenori. De asemenea, legenda steliştilor a fost dezamăgită de faptul că cele 3 varainte cu care a negociat FRF au spus nu echipei naţionale.

”În primul rând, la echipa naţională trebuie să ajungă selecţioneri oamenii cei mai valoroşi, care au dovedit, care au avut realizări în fotbal şi care au experienţă. Asta nu înseamnă că aş avea ceva cu Mutu. Din punctul meu de vedere, îi urez succes şi baftă. Dar, vă repet, la echipa naţională trebuie să ajungă oamenii cei mai valoroşi. Înţeleg, de la voi din presă, că au refuzat Gică Hagi şi Răzvan Lucescu. Cred, dacă mă iau tot după ce apare în media, că va refuza şi Dan Petrescu. Lucru care pe mine mă mâhneşte, pentru că echipa naţională este de nerefuzat.

Fotbalul românesc are antrenori buni, foarte valoroşi: Dan Petrescu, Răzvan Lucescu, Gică Hagi, Boloni, Piţurcă, Olăroiu. Îmi este greu să mai continui această listă de antrenori, care ar putea să fie la echipa naţională, pentru că s-ar interpreta, dacă aş pomeni numele băiatului meu. Dar, vă repet, cred şi am convingerea că echipa naţională este de nerefuzat”, a spus Anghel Iordănescu, conform fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și