Închide meniul

Farul – CFR Cluj 0-2 | „Ne simțim invincibili!” Valentin Costache, în extaz după o nouă victorie. Ce a spus despre lupta la titlu cu FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 16 decembrie 2021, 22:52

Reclamă
Farul – CFR Cluj 0-2 | „Ne simțim invincibili! Valentin Costache, în extaz după o nouă victorie. Ce a spus despre lupta la titlu cu FCSB

Valentin Costache, după Farul - CFR Cluj 0-2

Flaviu Buboi/SPORT PICTURES

Valentin Costache, care a marcat pentru CFR Cluj în meciul cu Farul, a dezvăluit că atmosfera de la clubul din Gruia este excelentă. Costache are moralul atât de ridicat încât chiar îi pare rău că Liga 1 se întrerupe până în 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Costache: „Ne simțim invincibili!”

„Au avut o posesie foarte bună, dar am câștigat. Am și vorbit înainte că o să fie așa. Probabil că avem și foarte multă experiență, toți alergăm în aceeași direcție, pare că totul merge bine.

Înainte am făcut același lucru, a doua oară când am ajuns acolo, asta mi-am propus, să mă fac să dau la poartă și apoi să finalizez. Poate în viitor, nu știu, încerc să mă mențin așa.

Îmi pare rău că se termină campionatul, eu voiam să mai joc. Ne simțim invincibili, dar în play-off e total altceva. Nu vreau să vorbesc despre contracanditate, dar FCSB e clar una dintre ele, celalte fac ce pot. Se va decide totul în ultimele trei-patru etape”, a spus Valentin Costache, după Farul – CFR Cluj 0-2.

Farul – CFR Cluj 0-2

CFR Cluj a tremurat în startul meciului, când Cristi Manea a respins de pe linia porții șutul lui Jefte Betancor. Până la pauză, tot echipa lui Gică Hagi a avut ocaziile mai mari, dar cea care a marcat a fost CFR Cluj, prin Valentin Costache, în minutul 37.

Reclamă

Farul a atact și în repriza a doua, dar în zadar. Otto Hindrich a fost în zi mare și a respins toate șuturile elevilor lui Gică Hagi. Ca dezastrul să fie complet pentru gazde, CFR Cluj a marcat și golul al doilea, în prelungiri, prin Alex Chipciu, după o acțiune individuală a lui Adrian Păun.

După 2-0 cu Farul, CFR Cluj a ajuns la opt succese la rând în Liga 1, toate fără gol încasat. Campioana României e lider detașat, cu 54 de puncte, la opt lungimi în fața rivalei FCSB, ocupanta locului secund. De cealaltă parte, Farul rămâne în afara locurilor de play-off, pe poziția a șaptea.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:10 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și