Închide meniul

Dan Petrescu, prima reacţie după Farul – CFR Cluj 0-2. „Ne-au dominat total în repriza a doua. Am avut noroc!”. Ardelenii, 18 victorii în 20 de etape!

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 decembrie 2021, 23:02

Reclamă
Dan Petrescu, prima reacţie după Farul – CFR Cluj 0-2. „Ne-au dominat total în repriza a doua. Am avut noroc!. Ardelenii, 18 victorii în 20 de etape!

Dan Petrescu se teme şi de la 10 puncte distanţă de FCSB

SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via Hepta

Golurile campioanei României au fost marcate de Costache (37) şi Chipciu (90). Statisticile au fost însă de partea jucătorilor lui Gică Hagi. Dan Petrescu a recunoscut că a câştigat cu şansă disputa de la Ovidiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, după victoria cu Farul: „Dacă vii aici şi nu ai noroc, nu ai nicio şansă!”

Meciul acesta a fost cel mai greu din toate. Ştiam că ei acasă sunt foarte buni, meritau să înscrie în prima repriză. În a doua ne-au dominat total, portarul nostru a avut trei intervenţii excelente. E clar că trebuie să ai noroc, dacă nu recunoşti că eşti norocos nu eşti realist. Dacă vii aici şi nu ai noroc, nu ai nicio şansă. Au sigur cel mai bun atac din România. Echipa este foarte obosită şi am scos un rezultat foarte bun.

Sunt surprins pozitiv de această victorie, ştiam ce pregăteşte Gică. Ei joacă fotbal, sunt foarte buni, dar ne-au prins şi pe noi foarte obosiţi pe finalul de an„, a declarat Dan Petrescu după Farul – CFR Cluj 2-0.

Valentin Costache a fost unul dintre remarcaţii grupării din Gruia. Antrenorul campioanei îşi doreşte să îl ţină cu picioarele pe pământ.

Orice jucător care joacă la CFR şi e român poate juca la naţională. E normal pentru echipa campioană. La Costache să ne ne grăbim, trebuie să avem răbdare. Dacă vorbim de echipa naţională poate uită să joace fotbal. Mai are de muncit pentru a ajunge la echipa naţională„, a mai spus „Bursucul”.

Reclamă

Dan Petrescu a surprins şi l-a titularizat pe Denis Alibec. L-a schimbat în minutul 67 cu Debeljuh, dar s-a declarat încântat de ceea ce a văzut la atacantul de 30 de ani.

Sunt foarte mulţumit de Alibec, a jucat pentru echipă. Numai de el depinde, atitudinea lui a fost una de campion şi ce trebuie să fie la CFR Cluj. Dacă juca aşa şi până acum, ar fi fost la echipa naţională„, a precizat Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei Vezi toate știrile
Citește și