Închide meniul

Antrenor-surpriză în finala pentru postul de selecţioner! Ce nume sunt pe lista finală a lui Răzvan Burleanu: „Este posibil ca antrenorul să fie numit înainte de 1 ianuarie”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 23 decembrie 2021, 8:37

Reclamă
Antrenor-surpriză în finala pentru postul de selecţioner! Ce nume sunt pe lista finală a lui Răzvan Burleanu: „Este posibil ca antrenorul să fie numit înainte de 1 ianuarie

Răzvan Burleanu, aproape de a numi un nou selecţioner

Hepta

Surpriză totală pe lista de posibili viitori selecţioneri a lui Răzvan Burleanu. Se pare că în urma şedinţei Comisiei Tehnice s-au desprins trei nume din lista mai lungă a federalilor. Dacă despre Adrian Mutu şi Edi Iordănescu se ştia, a apărut un alt nume surpriză în lista finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce nume sunt pe lista finală a lui Răzvan Burleanu

Din lista iniţială cu 12 antrenori, după ce Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu au refuzat postul de selecționer se evidenţiază trei nume. Aceşti antrenori au primit cele mai multe voturi în cadrul adunării de la Casa Fotbalului. Este vorba despre Edi Iordănescu, Adi Mutu și Adrian Ursea, anunţă digisport.ro. Chiar selecţionerul naţionalei de tineret, Florin Bratu, a dat de înţeles că cei trei se află în vârful listei. „Cei care au primit printre cele mai multe voturi sunt liberi de contract și au sub 55 de ani. Este posibil ca antrenorul să fie numit înainte de 1 ianuarie”, a spus Bratu, conform sursei citate.

Pe lista celor 12 antrenori propuși pentru postul de selecționer se mai aflau Victor Pițurcă, Ladislau Boloni, Emil Săndoi, Laurențiu Reghecampf sau Daniel Isăilă. Adrian Mutu a fost demis de la FC Craiova 1948 după un parcurs neconvingător pe banca nou-promovatei, în timp ce Edi Iordănescu a demisionat de la FCSB după un conflict cu patronul Gigi Becali. În schimb, Adrian Ursea a avut o carieră legată de Elveţia şi Franţa până acum. Ursea și-a început cariera de antrenor la Servette, iar în perioada 2007-2016 a lucrat la Neuchatel Xamax. În 2016 a fost cooptat de Nice, club care l-a promovat pe postul de antrenor principal în sezonul 2020/2021. Adrian Ursea i-a luat locul lui Patrick Vieira și clubul i-a încredințat echipa pentru restul sezonului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Diaconu a pierdut cu Chen Meng 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și