Închide meniul

Antrenor-surpriză în finala pentru postul de selecţioner! Ce nume sunt pe lista finală a lui Răzvan Burleanu: „Este posibil ca antrenorul să fie numit înainte de 1 ianuarie”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 23 decembrie 2021, 8:37

Antrenor-surpriză în finala pentru postul de selecţioner! Ce nume sunt pe lista finală a lui Răzvan Burleanu: „Este posibil ca antrenorul să fie numit înainte de 1 ianuarie

Răzvan Burleanu, aproape de a numi un nou selecţioner

Hepta

Surpriză totală pe lista de posibili viitori selecţioneri a lui Răzvan Burleanu. Se pare că în urma şedinţei Comisiei Tehnice s-au desprins trei nume din lista mai lungă a federalilor. Dacă despre Adrian Mutu şi Edi Iordănescu se ştia, a apărut un alt nume surpriză în lista finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce nume sunt pe lista finală a lui Răzvan Burleanu

Din lista iniţială cu 12 antrenori, după ce Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu au refuzat postul de selecționer se evidenţiază trei nume. Aceşti antrenori au primit cele mai multe voturi în cadrul adunării de la Casa Fotbalului. Este vorba despre Edi Iordănescu, Adi Mutu și Adrian Ursea, anunţă digisport.ro. Chiar selecţionerul naţionalei de tineret, Florin Bratu, a dat de înţeles că cei trei se află în vârful listei. „Cei care au primit printre cele mai multe voturi sunt liberi de contract și au sub 55 de ani. Este posibil ca antrenorul să fie numit înainte de 1 ianuarie”, a spus Bratu, conform sursei citate.

Citește și:

Pe lista celor 12 antrenori propuși pentru postul de selecționer se mai aflau Victor Pițurcă, Ladislau Boloni, Emil Săndoi, Laurențiu Reghecampf sau Daniel Isăilă. Adrian Mutu a fost demis de la FC Craiova 1948 după un parcurs neconvingător pe banca nou-promovatei, în timp ce Edi Iordănescu a demisionat de la FCSB după un conflict cu patronul Gigi Becali. În schimb, Adrian Ursea a avut o carieră legată de Elveţia şi Franţa până acum. Ursea și-a început cariera de antrenor la Servette, iar în perioada 2007-2016 a lucrat la Neuchatel Xamax. În 2016 a fost cooptat de Nice, club care l-a promovat pe postul de antrenor principal în sezonul 2020/2021. Adrian Ursea i-a luat locul lui Patrick Vieira și clubul i-a încredințat echipa pentru restul sezonului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și