Închide meniul
Video

Simona Halep a dezvăluit marele obiectiv pentru 2022: „Visul meu este acesta!” „Simo” nu a mers la petreceri de Crăciun: „Nu am ieşit. M-am protejat de Omicron”

Antena Sport Publicat: 26 decembrie 2021, 11:18 / Actualizat: 26 decembrie 2021, 16:29

Reclamă

Simona Halep a plecat în Australia

Captură Antena Sport

Simona Halep încă nu promite trofee, chiar dacă a anunţat că este bine din punct de vedere fizic şi psihic. Halep va participa la 3 turnee în luna ianuarie: Melbourne Summer Set, Sydney şi Australian Open. Marele său obiectiv pentru 2022 este revenirea în TOP 10.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a dezvăluit marele obiectiv pentru 2022

Îmi doresc să fiu sănătoasă şi să nu mai am accidentări. A fost un an greu, acum trebuie să văd cum o să fie acesta. Nu pot să spun ca anii trecuţi că sigur voi face treabă pentru că sunt pregătită fizic şi psihic. Sunt pregătită, dar nu ştiu ce va fi. Visul meu este să ajung din nou în top 10„, a spus Simona Halep la plecarea din România.

Simona Halep a petrecut Crăciunul în familie de teama tulpinii Omicron

Simona Halep a evitat petrecerile de Crăciun. A preferat să îl petreacă într-un cerc restrâns, de teama tulpinii Omicron.

Am fost la naşi, a fost o zi frumoasă. Nu am ieşit şi m-am protejat, de teama de Omicron. Au fost zile frumoase şi acum sunt gata de plecare. A fost Moş Crăciun bun cu mine. De altfel, în fiecare zi este pentru că am o viaţă frumoasă. Eu am făcut bradul pentru că îmi place să îl fac. În fiecare an, când sunt acasă, eu îl împodobesc. Ultii doi ani, i-am petrecut acasă. A fost diferit”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep va juca la dublu, la Australian Open 2022, cu Gabriela Ruse

Simona Halep va face pereche cu Gabriela Ruse îm proba de dublu de la Australian Open 2022.

Reclamă

„Un privilegiu să joc dublu alături de idolul meu”, a scris Gabriela Ruse, pe contul oficial de Twitter, după ce a anunțat că va face pereche cu Simona Halep.

Şi eu sunt încântată, am făcut meciuri bune în America şi sper şi de datat aceasta să câştigăm câteva„, a spus şi Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și