Închide meniul

Două legende revin în cușcă. Tyrone Spong și Rashad Evans vor lupta în gala lui Khabib

Florian Ceafalău Publicat: 2 ianuarie 2022, 12:08

Reclamă
Două legende revin în cușcă. Tyrone Spong și Rashad Evans vor lupta în gala lui Khabib

Tyrone Spong și Rashad Evans vor lupta la începutul noului an în gala pe care Khabib o face în SUA.

Profimedia

Două legende revin în cușcă în 2022. Tyrone Spong și Rashad Evans vor lupta la începutul noului an în gala pe care Khabib o face în SUA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta s-a lăsat de MMA și a început mai multe afaceri. Printre ele, a cumpărat promoția Eagle Fighting Championship și vrea să o transforme într-o promoție puternică la nivel mondial.

Khabib a reușit să pună la punct prima gală a promoției asiatice în SUA. Eagle 44 va avea loc în Miami, pe 28 ianuarie.

Două legende revin în cușcă în gala lui Khabib!

Fostul campion UFC a reușit să facă un fight card excelent pentru prima gală din SUA. Acesta a reușit să convingă mai mulți luptători cu nume să lupte la el în promoție.

Tyrone Spong era cel mai bun kickboxer din lume la categoria lui, până când și-a rupt piciorul într-un meci cu Saki, în 2014. De atunci, Spong s-a apucat de box, acolo unde a strâns un palmares de 14-0. Spong va lupta în main event cu Serghei Kharitonov, o legendă a MMA-ului.

Reclamă

Un alt nume mare ce își face revenirea este Rashad Evans. Fostul campion UFC nu a mai luptat din 2018, atunci când și-a anunțat retragerea după 5 înfrângeri la rând. Americanul va lupta cu Gabriel Checco, un brazilian cu palmares 12-5. Rashad Evans a fost unul dintre oamenii ce au pus umărul la ridicarea brandului UFC.

Tot după 5 înfrângeri vine și Renan Barao, de asemenea un fost campion UFC. Brazilianul tocmai ce a schimbat promoția lui Dana White pe cea a lui Khabib Nurmagomedov.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și