Închide meniul

Două legende revin în cușcă. Tyrone Spong și Rashad Evans vor lupta în gala lui Khabib

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 2 ianuarie 2022, 12:08

Două legende revin în cușcă. Tyrone Spong și Rashad Evans vor lupta în gala lui Khabib

Tyrone Spong și Rashad Evans vor lupta la începutul noului an în gala pe care Khabib o face în SUA.

Profimedia

Două legende revin în cușcă în 2022. Tyrone Spong și Rashad Evans vor lupta la începutul noului an în gala pe care Khabib o face în SUA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta s-a lăsat de MMA și a început mai multe afaceri. Printre ele, a cumpărat promoția Eagle Fighting Championship și vrea să o transforme într-o promoție puternică la nivel mondial.

Khabib a reușit să pună la punct prima gală a promoției asiatice în SUA. Eagle 44 va avea loc în Miami, pe 28 ianuarie.

Două legende revin în cușcă în gala lui Khabib!

Fostul campion UFC a reușit să facă un fight card excelent pentru prima gală din SUA. Acesta a reușit să convingă mai mulți luptători cu nume să lupte la el în promoție.

Tyrone Spong era cel mai bun kickboxer din lume la categoria lui, până când și-a rupt piciorul într-un meci cu Saki, în 2014. De atunci, Spong s-a apucat de box, acolo unde a strâns un palmares de 14-0. Spong va lupta în main event cu Serghei Kharitonov, o legendă a MMA-ului.

Reclamă

Un alt nume mare ce își face revenirea este Rashad Evans. Fostul campion UFC nu a mai luptat din 2018, atunci când și-a anunțat retragerea după 5 înfrângeri la rând. Americanul va lupta cu Gabriel Checco, un brazilian cu palmares 12-5. Rashad Evans a fost unul dintre oamenii ce au pus umărul la ridicarea brandului UFC.

Tot după 5 înfrângeri vine și Renan Barao, de asemenea un fost campion UFC. Brazilianul tocmai ce a schimbat promoția lui Dana White pe cea a lui Khabib Nurmagomedov.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-1. Covăsnenii au reuşit să egaleze, după ce Florinel Coman a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off Vezi toate știrile
Citește și