Închide meniul

Lovitură uriașă pentru Adrian Mititelu! FC U Craiova a primit interdicție la transferuri. Alte două cluburi din Liga 1, sancționate

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 ianuarie 2022, 20:33

Lovitură uriașă pentru Adrian Mititelu! FC U Craiova a primit interdicție la transferuri. Alte două cluburi din Liga 1, sancționate

FC U Craiova a primit interdicție la transferuri

Profimedia

Din informațiile AS.ro, principalul motiv pentru care FC U Craiova a primit interdicție la transferuri este din cauza lipsei unei academii pentru copii și juniori. Președintele clubului lui Adrian Mititelu, Marcel Pușcaș, a declarat că echipa olteană are probleme și cu restanțele către foști jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 a primit interdicție la transferuri

„UEFA ne-a sancționat pentru niște restanțe de acum 10-12 ani la jucători. Eu am însă încredere că vom putea rezolva totul”, a spus Marcel Pușcaș, potrivit gsp.ro.

FC U Craiova 1948 l-a transferat deja în această iarnă pe Gabriel Enache, fostul fundaș de la Astra și FCSB. Oltenii sunt însă puși în situația în care nu pot să-i înregistreze contractul din cauza interdicției. Între timp, clubul lui Adrian Mititelu le-a reziliat unilateral contractele lui Hugo Vieira, Mamadou Bagayoko, Pedro Machado, Armin Gremsl și Marko Gajici.

Din lipsa unei academii pentru copii și juniori, FC U Craiova 1948 va întâmpina probleme și în încercarea de a obține licența pentru sezonul viitor al Ligii 1. Conform surselor AS.ro, acesta ar fi unul dintre principalele motive pentru care familia Mititelu a decis să scoată clubul la vânzare.

FC U Craiova este în prezent pe locul 14 în Liga 1, cu doar 19 puncte adunate în 21 de etape și tremură pentru salvarea de la retrogradare. În această iarnă, Adrian Mititelu l-a înlocuit pe Eugen Trică cu Nicolo Napoli.

Reclamă

Academica Clinceni și Gaz Metan, sancționate

FC U Craiova 1948 nu este singura echipă din Liga 1 care a fost sancționată. Și Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni au primit interdicție la transferuri, potrivit gsp.ro.

Motivul principal ar fi datoriile celor două cluburi către foști și actuali jucători. Totuși, echipa din Mediaș e optimistă că poate scăpa rapid de interdicție. Gaz Metan ar fi achitat deja toate datoriile, scrie sursa citată.

De cealaltă parte, la Academica Clinceni au fost plecări în masă în această iarnă. Cu salariile neplătite de mai bine de cinci luni, mare parte dintre jucători au refuzat să se mai întoarcă la club. Michael Omoh, Nichita Patriche, Paul Pîrvulescu şi Florin Achim au plecat deja de la Academica Clinceni.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și