Închide meniul

„Joci haotic! Parcă eşti la maraton!” Simona Halep, izbucniri nervoase în partida cu Qinwen Zheng: „Să dau moale?! Parcă sunt la antrenament!”

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2022, 8:51 / Actualizat: 8 ianuarie 2022, 17:06

Reclamă
„Joci haotic! Parcă eşti la maraton! Simona Halep, izbucniri nervoase în partida cu Qinwen Zheng: „Să dau moale?! Parcă sunt la antrenament!

Simona Halep, concediere după 48 de ore

Profimedia

Simona Halep s-a calificat în stil de mare campioană în finala Melbourne Summer Set 1, după victoria cu Qinwen Zheng, scor 6-3, 6-2. Deşi românca nu a avut nicio emoţie, Halep a avut parte de momente tensionate. Mai exact, ca şi în partida cu Viktorija Golubic, Halep şi-a criticat jocul din anumite momente ale meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a început cu reproşurile chiar în startul partidei. La scorul de 3-2, Halep a cedat nervos prima dată. „Alergi prea mult, joci haotic, parcă ești la maraton”, a strigat Simona Halep, conform digisport.ro. Halep a reacţionat şi când a lovit mult prea tare, iar mingea s-a duc în afara terenului.

Simona Halep, izbucniri nervoase în partida cu Qinwen Zheng

„Să dau moale? Cât de moale pot să dau ca să-mi dea să mă bag aici?”, şi-a mai reproşat Simona. Nici după ce a câştigat primul set, Simona nu a încetat cu reproşurile. La scorul de 6-3 şi 2-1 în setul al doilea, „Simo” a izbucnit.

„Fac 100 la antrenament şi când trebuie nu o dau!”, a mai strigat Halep.

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Qinwen Zheng

Simona Halep a spus că jocul ei din meciul cu Qinwen Zheng a fost mai bun decât în precedentele partide de la Melbourne. Românca a avut un mesaj superb după ce s-a calificat în prima finală din 2022. Anul trecut, Simo a trăit un adevărat coșmar din cauza accidentărilor.

Reclamă

„Este un sentiment frumos să joc finala la începutul anului! Mă bucur să văd că pot începe bine acest an, pentru că anul trecut nu a fost ușor. La unele mingi i-am simțit forța. Nu e ușor să le returnezi. Am jucat mai bine astăzi, inclusiv la serviciu, mi-am relaxat brațele mai mult.

Lecția pe care am învățat-o după accidentare e că încă iubesc tenisul și încă mai vreau să fiu pe teren. Vreau să uit de anul trecut și acea accidentare”, a spus Simona Halep, după meci.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și