Închide meniul

„Joci haotic! Parcă eşti la maraton!” Simona Halep, izbucniri nervoase în partida cu Qinwen Zheng: „Să dau moale?! Parcă sunt la antrenament!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2022, 8:51 / Actualizat: 8 ianuarie 2022, 17:06

„Joci haotic! Parcă eşti la maraton! Simona Halep, izbucniri nervoase în partida cu Qinwen Zheng: „Să dau moale?! Parcă sunt la antrenament!

Simona Halep, concediere după 48 de ore

Profimedia

Simona Halep s-a calificat în stil de mare campioană în finala Melbourne Summer Set 1, după victoria cu Qinwen Zheng, scor 6-3, 6-2. Deşi românca nu a avut nicio emoţie, Halep a avut parte de momente tensionate. Mai exact, ca şi în partida cu Viktorija Golubic, Halep şi-a criticat jocul din anumite momente ale meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a început cu reproşurile chiar în startul partidei. La scorul de 3-2, Halep a cedat nervos prima dată. „Alergi prea mult, joci haotic, parcă ești la maraton”, a strigat Simona Halep, conform digisport.ro. Halep a reacţionat şi când a lovit mult prea tare, iar mingea s-a duc în afara terenului.

Simona Halep, izbucniri nervoase în partida cu Qinwen Zheng

„Să dau moale? Cât de moale pot să dau ca să-mi dea să mă bag aici?”, şi-a mai reproşat Simona. Nici după ce a câştigat primul set, Simona nu a încetat cu reproşurile. La scorul de 6-3 şi 2-1 în setul al doilea, „Simo” a izbucnit.

„Fac 100 la antrenament şi când trebuie nu o dau!”, a mai strigat Halep.

Citește și:

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Qinwen Zheng

Simona Halep a spus că jocul ei din meciul cu Qinwen Zheng a fost mai bun decât în precedentele partide de la Melbourne. Românca a avut un mesaj superb după ce s-a calificat în prima finală din 2022. Anul trecut, Simo a trăit un adevărat coșmar din cauza accidentărilor.

Reclamă

„Este un sentiment frumos să joc finala la începutul anului! Mă bucur să văd că pot începe bine acest an, pentru că anul trecut nu a fost ușor. La unele mingi i-am simțit forța. Nu e ușor să le returnezi. Am jucat mai bine astăzi, inclusiv la serviciu, mi-am relaxat brațele mai mult.

Lecția pe care am învățat-o după accidentare e că încă iubesc tenisul și încă mai vreau să fiu pe teren. Vreau să uit de anul trecut și acea accidentare”, a spus Simona Halep, după meci.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB Vezi toate știrile
Citește și