Închide meniul
EXCLUSIV

Dumitru Dragomir pune presiune pe şefii FRF: „Boloni își ia viteză în joc de glezne dacă are o ofertă mai bună!”

Dragoș Vasile Publicat: 8 ianuarie 2022, 23:43

Reclamă
Dumitru Dragomir pune presiune pe şefii FRF: „Boloni își ia viteză în joc de glezne dacă are o ofertă mai bună!

Dumitru Dragomir pune presiune pe FRF

Profimedia

Dumitru Dragomir pune presiune pe şefii FRF

Ladislau Boloni este foarte aproape de a deveni selecţionerul echipei naţionale după Mirel Rădoi. Totuşi, anunţul oficial nu a fost făcut, iar Dumitru Dragomir a transmis un mesaj clar şefilor FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E un antrenor cu palmares, un fost mare fotbalist și un om serios, un om care a învățat carte. E o mișcare trăsnet dacă a semnat contractul. Se poate întâmplă orice, și să fie și să nu fie antrenor. Că valoare, e foarte valoros. Ungurul asta este foarte bun antrenor. Ungurul asta este băiat deștept. Dacă are o ofertă mai bună până semnează contractul, își ia viteză în joc de glezne. În groapa în care suntem acum, am zice mersi dacă l-am aduce pe Boloni. Fotbalul este la pământ. Vindem la suprapreţ fotbaliști datorită impresarilor, care sunt oameni descurcăreți și știu bine meseria. Sa știți că Boloni nu se uită neapărat să crească fotbaliști la echipa națională.

Dacă n-are performanţă, cât e el de Boloni, îl iau spectatorii în primire de pleacă singur. Nu știu ce varianta alege, dar trebuie să aleagă o variantă câștigătoare, nu de încercat tineri. Oricum nu stă 4 ani chiar dacă face contract pe 4 ani, nu stă 4 ani. Cu toate că fiind arsă federația o dată, cred că face contract așa cum trebuie cu clauze puternice. Dacă este așa, Stoichiță este de felicitat”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

După cum a anunţat în mai multe rânduri directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, noul selecţioner ar urma să semneze un contract pe doi ani şi dacă va califica naţionala la EURO 2024, înţelegerea s-ar putea prelungi şi pentru preliminariile Mondialului din 2026. Salariul oferit lui Boloni ar fi de 300.000 de euro pe an, aceeaşi sumă care îi fusese oferită şi lui Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj. „Dacă trăiește 800 de ani, are din ce trăi. A câștigat bani mulți pe unde a fost. Părerea mea e că salariul lui va fi peste 30.000 euro pe lună”, a mai spus fostul şef al LPF.

EXCLUSIV | Adrian Mutu, cerut selecţionerul României chiar de ziua sa

Adrian Mutu (43 ani) este cerut selecţioner la echipa naţională chiar de ziua sa de naştere. Ladislau Boloni este favorit să revină pe banca României, dar Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, crede că şi „Briliantul” este o opţiune excelentă.

Reclamă

„La mulți ani, să fie sănătos, să aibă noroc și Mutu. E nevoie de Mutu, a ajutat echipa națională, a jucat atâția ani, a jucat bine. A făcut fală pentru România. A jucat în afară. Dacă se putea pune, era momentul şi acum.

E mai experimentat Boloni, dar ce, Mutu e de aruncat? E de respectat și Mutu. Are o conduită bună sportivă. Dacă avea mintea asta și acum 12, 13 ani era tare. Are destulă experienţă, a fost fotbalist care a avut cei mai buni antrenori ai lumii și a învățat. Pe mine nu mă mai șochează nimic în fotbal”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și