Închide meniul

Nicolae Dică, ofertat de FRF! Răspunsul dat de „Dicanio” când a fost întrebat dacă ar accepta să fie secundul lui Ladislau Boloni la naţională

Dragoș Vasile Publicat: 9 ianuarie 2022, 21:00

Reclamă
Nicolae Dică, ofertat de FRF! Răspunsul dat de „Dicanio când a fost întrebat dacă ar accepta să fie secundul lui Ladislau Boloni la naţională

Nicolae Dică a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului 2006

Nicolae Dică, în timpul unui antrenament al naționalei / Profimedia

Nicolae Dică, ofertat de FRF

Nicolae Dică, fostul secund al naţionalei în mandatul lui Mirel Rădoi, a dezvăluit că Mihai Stoichiță i-a făcut o propunere anul trecut, fără să menţioneze postul. De asemenea, „Dicanio” a răspuns pe loc după ce a fost întrebat dacă ar accepta să fie secundul lui Ladislau Boloni la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu am avut o discuţie cu nea Mihai Stoichiţă, anul trecut, şi m-a întrebat ce vreau să fac, dacă vreau să mai rămân, şi am spus că nu, îmi doresc să fiu antrenor principal. Se vorbeşte despre experienţă, eu am opt ani de când m-am lăsat şi opt ani am antrenat. Probabil trebuie să ajung la vreo 50 de ani să prind şi eu experiență. Şi nu mai mă ia nimeni atunci, că sunt prea bătrân.

Nu, nu aș dori să fiu secund. Boloni este un antrenor cu mare experienţă, un antrenor care a avut rezultate foarte bune, a reuşit să câştige campionatul în Portugalia şi în Belgia. Asta înseamnă că este un antrenor de valoare, are o experienţă foarte mare. Eu cred că această echipă naţională va deveni mult mai puternică în următorii ani. Eu cred în această echipă naţională. Ştiţi şi voi că la EURO se ajunge mai uşor decât la un Campionat Mondial”, a declarat Nicolae Dică, potrivit telekomsport.ro.

EXCLUSIV | Ladislau Boloni negociază dur cu Răzvan Burleanu

Negocierile dintre Ladislau Boloni şi Răzvan Burleanu sunt departe de a fi încheiate. Antrenorul de 68 de ani a venit la Bucureşti pentru a prelua postul de selecţioner al României, dar nu ia în calcul să semneze până nu îi vor fi îndeplinite toate cerinţele.

Conducătorii Federaţiei i-au oferit un salariu de 300.000 de euro pe an, tot atât cât ar fi primit şi Dan Petrescu dacă ar fi acceptat să fie succesorul lui Mirel Rădoi. Boloni a acceptat propunerea şi nu şi-a dorit mai mulţi bani.

Reclamă

Din informaţiile as.ro, negocierile s-au blocat, pentru moment, din cauza duratei contractului. Burleanu şi Stoichiţă i-au oferit o înţelegere valabilă pe o perioadă de 2 ani, cu opţiune de a fi prelungită automat în cazul în care se îndeplinesc obiectivele trasate. În schimb, Boloni nici nu vrea să audă de un contract care să se întindă pe mai puţin de patru ani. E nevoie de o calificare la EURO 2024.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și