Închide meniul

Nicolae Dică, ofertat de FRF! Răspunsul dat de „Dicanio” când a fost întrebat dacă ar accepta să fie secundul lui Ladislau Boloni la naţională

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 ianuarie 2022, 21:00

Nicolae Dică, ofertat de FRF! Răspunsul dat de „Dicanio când a fost întrebat dacă ar accepta să fie secundul lui Ladislau Boloni la naţională

Nicolae Dică a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului 2006

Nicolae Dică, în timpul unui antrenament al naționalei / Profimedia

Nicolae Dică, ofertat de FRF

Nicolae Dică, fostul secund al naţionalei în mandatul lui Mirel Rădoi, a dezvăluit că Mihai Stoichiță i-a făcut o propunere anul trecut, fără să menţioneze postul. De asemenea, „Dicanio” a răspuns pe loc după ce a fost întrebat dacă ar accepta să fie secundul lui Ladislau Boloni la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu am avut o discuţie cu nea Mihai Stoichiţă, anul trecut, şi m-a întrebat ce vreau să fac, dacă vreau să mai rămân, şi am spus că nu, îmi doresc să fiu antrenor principal. Se vorbeşte despre experienţă, eu am opt ani de când m-am lăsat şi opt ani am antrenat. Probabil trebuie să ajung la vreo 50 de ani să prind şi eu experiență. Şi nu mai mă ia nimeni atunci, că sunt prea bătrân.

Nu, nu aș dori să fiu secund. Boloni este un antrenor cu mare experienţă, un antrenor care a avut rezultate foarte bune, a reuşit să câştige campionatul în Portugalia şi în Belgia. Asta înseamnă că este un antrenor de valoare, are o experienţă foarte mare. Eu cred că această echipă naţională va deveni mult mai puternică în următorii ani. Eu cred în această echipă naţională. Ştiţi şi voi că la EURO se ajunge mai uşor decât la un Campionat Mondial”, a declarat Nicolae Dică, potrivit telekomsport.ro.

Citește și:

EXCLUSIV | Ladislau Boloni negociază dur cu Răzvan Burleanu

Negocierile dintre Ladislau Boloni şi Răzvan Burleanu sunt departe de a fi încheiate. Antrenorul de 68 de ani a venit la Bucureşti pentru a prelua postul de selecţioner al României, dar nu ia în calcul să semneze până nu îi vor fi îndeplinite toate cerinţele.

Conducătorii Federaţiei i-au oferit un salariu de 300.000 de euro pe an, tot atât cât ar fi primit şi Dan Petrescu dacă ar fi acceptat să fie succesorul lui Mirel Rădoi. Boloni a acceptat propunerea şi nu şi-a dorit mai mulţi bani.

Reclamă

Din informaţiile as.ro, negocierile s-au blocat, pentru moment, din cauza duratei contractului. Burleanu şi Stoichiţă i-au oferit o înţelegere valabilă pe o perioadă de 2 ani, cu opţiune de a fi prelungită automat în cazul în care se îndeplinesc obiectivele trasate. În schimb, Boloni nici nu vrea să audă de un contract care să se întindă pe mai puţin de patru ani. E nevoie de o calificare la EURO 2024.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și