Închide meniul
EXCLUSIV

Ladislau Boloni negociază dur cu Răzvan Burleanu. Cerinţa pusă de antrenor, care nu a fost pe placul oficialilor FRF. Ce se întâmplă acum şi cum ar putea ieşi negocierile din impas

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 ianuarie 2022, 14:23

Reclamă
Ladislau Boloni negociază dur cu Răzvan Burleanu. Cerinţa pusă de antrenor, care nu a fost pe placul oficialilor FRF. Ce se întâmplă acum şi cum ar putea ieşi negocierile din impas

Ladislau Boloni şi Răzvan Burleanu, negocieri în impas

Profimediaimages

Conducătorii Federaţiei i-au oferit un salariu de 300.000 de euro pe an, tot atât cât ar fi primit şi Dan Petrescu dacă ar fi acceptat să fie succesorul lui Mirel Rădoi. Boloni a acceptat propunerea şi nu şi-a dorit mai mulţi bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu, pus în dificultate de Ladislau Boloni

Din informaţiile as.ro, negocierile s-au blocat, pentru moment, din cauza duratei contractului. Burleanu şi Stoichiţă i-au oferit o înţelegere valabilă pe o perioadă de 2 ani, cu opţiune de a fi prelungită automat în cazul în care se îndeplinesc obiectivele trasate. În schimb, Boloni nici nu vrea să audă de un contract care să se întindă pe mai puţin de patru ani. E nevoie de o calificare la EURO 2024!

Negocierile se vor relua, cel mai probabil, luni. Dacă oficialii FRF acceptă propunerea lui Boloni, naţionala României va avea oficial antrenor. În caz contrar, se poate reveni la varianta Adi Mutu. Şi Edi Iordănescu, aflat pe lista scurtă, ar putea primi un telefon de la Răzvan Burleanu.

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, este convins că Boloni nu va semna decât în momentul în care îi vor fi acceptate toate cerinţele. Acesta le-a transmis un mesaj categoric şefilor fotbalului românesc şi i-a sfătuit să se grăbească.

Dumitru Dragomir: „Boloni își ia viteză în joc de glezne dacă are o ofertă mai bună!”

E un antrenor cu palmares, un fost mare fotbalist și un om serios, un om care a învățat carte. E o mișcare trăsnet dacă a semnat contractul. Se poate întâmplă orice, și să fie și să nu fie antrenor. Că valoare, e foarte valoros. Ungurul asta este foarte bun antrenor. Ungurul asta este băiat deștept. Dacă are o ofertă mai bună până semnează contractul, își ia viteză în joc de glezne. În groapa în care suntem acum, am zice mersi dacă l-am aduce pe Boloni. Fotbalul este la pământ. Vindem la suprapreţ fotbaliști datorită impresarilor, care sunt oameni descurcăreți și știu bine meseria. Sa știți că Boloni nu se uită neapărat să crească fotbaliști la echipa națională.

Reclamă

Dacă n-are performanţă, cât e el de Boloni, îl iau spectatorii în primire de pleacă singur. Nu știu ce varianta alege, dar trebuie să aleagă o variantă câștigătoare, nu de încercat tineri. Oricum nu stă 4 ani chiar dacă face contract pe 4 ani, nu stă 4 ani. Cu toate că fiind arsă federația o dată, cred că face contract așa cum trebuie cu clauze puternice. Dacă este așa, Stoichiță este de felicitat”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Ladislau Boloni a plecat de la sediul FRF după 4 ore de discuţii cu Răzvan Burleanu

Ladislau Boloni a purtat, vineri, o primă rundă de negocieri cu Răzvan Burleanu la sediul FRF. Burleanu i-a făcut o propunere antrenorului de 68 de ani şi încearcă să ajungă la un acord cu el în privinţa detaliilor.

Boloni şi-a făcut joi apariţia în România şi a fost primit, pe aeroport, de Mihai Stoichiţă. Cei doi au ajuns aproape simultan şi astăzi la negocieri. Din informaţiile as.ro, amândoi erau aşteptaţi, de aproximativ două ore, de Răzvan Burleanu. Preşedintele FRF i-ar fi propus un contract valabil o perioadă de doi ani şi un salariu anual de aproximativ 300.000 de euro. Acesta va fi prelungit automat dacă se obţine calificarea la turneul final.

Reclamă 4 / 0/3

Boloni a venit optimist în România. Uimit de numărul mare de jurnalişti care l-au aşteptat la aeroport, Boloni a făcut o mică glumă. Şi le-a transmis că nu are cadouri pentru toată lumea. Boloni i-a luat faţa lui Mutu şi e favorit să devină selecţioner. „V-am adus ceva cadouri, dar sunteţi atât de mulţi încât nu pot să dau la toată lumea„, a glumit Boloni cu jurnaliştii.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și