Închide meniul

Proces Novak Djokovic | Concluzii după încă un val de audieri! Sârbul poate fi reținut sâmbătă

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2022, 14:27

Reclamă
Proces Novak Djokovic | Concluzii după încă un val de audieri! Sârbul poate fi reținut sâmbătă

Novak Djokovic a scăpat de detenție pentru această noapte.

Profimediaimages

Audieri Novak Djokovic LIVE VIDEO

Update 14:15: Organizatorii de la Australian Open 2022 au anunțat că Novak Djokovic e programat luni, în primul tur. Asta dacă va câștiga procesul împotriva autorităților de la Antipozi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ


Update 14:00: Novak Djokovic se va întâlni sâmbătă, la ora 08.00, cu oficialii autorităților australiene de imigrare. El se va afla până atunci în libertate. După această întâlnire, Nole va fi reținut până la audierea de duminică, unde se vor trage concluziile finale.


Update 13:05: Instanța a amânat audierile pentru un scurt timp.


Update 13.00: Nicholas Wood a precizat că până sâmbătă la prânz va depune documentele şi solicitările necesare, iar Ministerul Imigraţiei va depune documentele până sâmbătă la ora 22.00, astfel încât duminică să poată avea loc o audiere.

Reclamă
Reclamă 4

Update 12.50: Avocatul Nicholas Wood a menţionat că vrea ca Djokovic să rămână vineri seara la adresa la care se află în acest moment şi ca sâmbătă să aibă posibilitatea de a fi împreună cu echipa sa de avocaţi.

Avocatul a sugerat că procesul poate avea loc la Federal Circuit Court şi nu să fie transferat la Tribunalul Federal, el subliniind că “fiecare minut înainte de startul turneului luni este preţios”.


Update 12.45: Novak Djokovic a scăpat de detenție pentru această noapte. Condiția a fost ca el să aibă o întâlnire sâmbătă dimineață (08.00), cu oficialii autorităților australiene.

Reclamă

Update 12.40: Avocații lui Novak Djokovic cer ca audierea finală să aibă loc duminică, atunci când și apărarea ca fi pregătită.


Update 12.20: Avocatul Kelly: ”Ne facem multe griji pentru timpul rămas. Înțelegem că există o mare presiune în acest tribunal, nu vreau să adaug, dar domnul Djokovic ar putea fi programat să joace luni noapte sau marți noapte”.


Audierile au început la ora 20.45 ( 11.45 – ora României), iar Novak Djokovic va fi prezent sâmbătă în fața autorităților de imigrare australiene. Avocații au obținut dreptul ca Nole să nu fie deținut până va fi luată decizia finală.

Viză anulată pentru Novak Djokovic

Ministrul australian al Imigraţiei, Alex Hawke, a anulat viza liderului ATP Novak Djokovic, decizie care probabil va fi contestată în instanţă de avocaţii tenismenului.

Presa australiană a scris, joi, cu mai multe ore înainte de decizia lui Hawke, că dacă viza lui Djokovic este anulată, echipa de avocaţi a sportivului va depune apel în instanţă.

În cazul unui apel, potrivit news.com.au Novak Djokovici ar putea să rămână în Australia şi chiar să joace în primul tur al Australian Open, în aşteptarea judecării cazului săptămâna viitoare.

Dacă un apel al sportivului nu va avea succes, Djokovic teoretic nu va mai primi altă viză pentru Australia timp de trei ani. Însă interdicţiile cu privire la acordarea vizei sunt analizate caz cu caz, astfel că există posibilitatea ca în cazul liderului ATP aceasta să fie anulată.

Novak Djokovic s-a antrenat la Melbourne, în speranţa că va avea şansa de a lupta pentru al zecelea trofeu Australian Open şi al 21-lea de Grand Slam.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și