Închide meniul

Australian Open 2022 | Irina Bara, prima româncă eliminată de la AO. Intrase pe tabloul principal din postura de lucky loser

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2022, 8:41

Reclamă
Australian Open 2022 | Irina Bara, prima româncă eliminată de la AO. Intrase pe tabloul principal din postura de lucky loser

Irina Bara, prima româncă eliminată de la AO

Irina Bara, în timpul unui meci / Profimediaimages

Bara a fost învinsă, luni, în prima manşă, cu scorul de 6-3, 6-1, de Nuria Parrizas Diaz din Spania, locul 63 WTA, după un meci care a durat 69 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ruse și Cristian joacă luni la Australian Open 2022

Diaz va juca în faza următoare cu Maryna Zanevska din Belgia, locul 80 WTA.

Tot luni, la simplu, mai evoluează Elena-Gabriela Ruse, locul 72 WTA, cu Jasmine Paolini din Italia, locul 52 WTA, şi Jaqueline Cristian, locul 69 WTA, cu Greet Minnen din Belgia, locul 84 WTA.

Australian Open 2022 | Când se joacă meciul Simonei Halep cu Magdalena Frech

Simona Halep joacă în primul tur de la Australian Open 2022 cu Magdalena Frech, iar meciul va avea loc pe Margaret Court Arena, marți, în jurul orei 05.30 (ora României).

Duelul Simonei cu numărul 105 WTA va avea loc după partida de pe tabloul feminin dintre Saville și Peterson și după cea de pe tabloul masculin dintre Rublev și Mager.

Reclamă

Simona Halep va juca în premieră cu jucătoarea din Polonia. Dacă trece de Magdalena Frech, Simona Halep va da în turul secund peste brazilianca Beatriz Haddad Maia sau peste americanca Katie Volynets.

Australian Open 2022 | Tabloul virtual al Simonei Halep

Dacă ambele se califică, putem avea, în premieră, un duel Simona Halep – Emma Răducanu în turul trei din Australia. Campioana de la US Open, britanica Emma Răducanu, a avut parte de un început slab de sezon, cu o înfrângere dureroasă în faţa Elenei Rîbakina din Kazahstan. Pentru a avea loc acest duel, jucătoarea de origine română, Emma Răducanu, care este favorită 17, va trebui să treacă de primele două tururi.

Dacă va merge mai departe, Halep ar putea să o întâlnească în optimi pe favorita 3, Garbine Muguruza, iar în sferturi pe Anett Kontaveit din Estonia, favorită 6, sau pe Elena Rybakina din Kazahstan, cap de serie numărul 12. Posibilii adversari în semifinale sunt Aryna Sabalenka din Belarus, favorită 2, și Iga Swiatek din Polonia, cap de serie numărul 7.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan, învinsă de Lee Ho Ching. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și