Închide meniul

Australian Open 2022 | Irina Bara, prima româncă eliminată de la AO. Intrase pe tabloul principal din postura de lucky loser

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2022, 8:41

Australian Open 2022 | Irina Bara, prima româncă eliminată de la AO. Intrase pe tabloul principal din postura de lucky loser

Irina Bara, prima româncă eliminată de la AO

Irina Bara, în timpul unui meci / Profimediaimages

Bara a fost învinsă, luni, în prima manşă, cu scorul de 6-3, 6-1, de Nuria Parrizas Diaz din Spania, locul 63 WTA, după un meci care a durat 69 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ruse și Cristian joacă luni la Australian Open 2022

Diaz va juca în faza următoare cu Maryna Zanevska din Belgia, locul 80 WTA.

Tot luni, la simplu, mai evoluează Elena-Gabriela Ruse, locul 72 WTA, cu Jasmine Paolini din Italia, locul 52 WTA, şi Jaqueline Cristian, locul 69 WTA, cu Greet Minnen din Belgia, locul 84 WTA.

Australian Open 2022 | Când se joacă meciul Simonei Halep cu Magdalena Frech

Simona Halep joacă în primul tur de la Australian Open 2022 cu Magdalena Frech, iar meciul va avea loc pe Margaret Court Arena, marți, în jurul orei 05.30 (ora României).

Duelul Simonei cu numărul 105 WTA va avea loc după partida de pe tabloul feminin dintre Saville și Peterson și după cea de pe tabloul masculin dintre Rublev și Mager.

Reclamă

Simona Halep va juca în premieră cu jucătoarea din Polonia. Dacă trece de Magdalena Frech, Simona Halep va da în turul secund peste brazilianca Beatriz Haddad Maia sau peste americanca Katie Volynets.

Australian Open 2022 | Tabloul virtual al Simonei Halep

Dacă ambele se califică, putem avea, în premieră, un duel Simona Halep – Emma Răducanu în turul trei din Australia. Campioana de la US Open, britanica Emma Răducanu, a avut parte de un început slab de sezon, cu o înfrângere dureroasă în faţa Elenei Rîbakina din Kazahstan. Pentru a avea loc acest duel, jucătoarea de origine română, Emma Răducanu, care este favorită 17, va trebui să treacă de primele două tururi.

Dacă va merge mai departe, Halep ar putea să o întâlnească în optimi pe favorita 3, Garbine Muguruza, iar în sferturi pe Anett Kontaveit din Estonia, favorită 6, sau pe Elena Rybakina din Kazahstan, cap de serie numărul 12. Posibilii adversari în semifinale sunt Aryna Sabalenka din Belarus, favorită 2, și Iga Swiatek din Polonia, cap de serie numărul 7.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Irina Bara ajunsese pe tabloul principal ca lucky loser
  • Bara a pierdut cu Parrizas Diaz, 3-6, 1-6

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 „Louis Munteanu la Rapid?” Bogdan Lobonţ a avut o reacţie savuroasă: „Îi vreau pe Messi, Ronaldo şi Vinicius!” 17:14 Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Ce i-a scris „Briliantul” 17:12 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 aprilie 2024 16:50 „Acord total!” Anunțul momentului despre viitorul lui Ianis Hagi! Transferul la un gigant al Europei e iminent 16:30 „Extraordinar!” Denis Drăguș semnează cu Trabzonspor! Va încasa un salariu uriaș în Turcia! Anunțul lui Florin Manea 16:20 Middlesbrough – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta pentru promovarea în Premier League. Echipele probabile 15:58 Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion! Ce a spus despre meciul în care se va decerna trofeul Ligii 1 15:45 Christian Horner l-a înţepat pe Toto Wolff, după interesul Mercedes pentru Max Verstappen: „Nu cred că piloţii sunt problema lui” 15:33 EXCLUSIVUn atacant care marchează „la foc automat” a fost propus la FCSB! Cât trebuie să plătească Gigi Becali ca să îl transfere 14:41 EXCLUSIVGeorge Puşcaş se va opera! Cât va lipsi atacantul român, după accidentarea suferită în Bari – Pisa Vezi toate știrile
Citește și