Închide meniul

Simona Halep – Magdalena Frech LIVE TEXT | Ora de start a meciului Simonei din turul întâi de la Melbourne

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2022, 8:18 / Actualizat: 17 ianuarie 2022, 15:44

Simona Halep – Magdalena Frech LIVE TEXT | Ora de start a meciului Simonei din turul întâi de la Melbourne

Simona Halep - Magdalena Frech LIVE TEXT

Profimediaimages

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Magdalena Frech LIVE TEXT | Traseul virtual al Simonei

Simona Halep va juca în premieră cu jucătoarea din Polonia. Dacă trece de Magdalena Frech, Simona Halep va da în turul secund peste brazilianca Beatriz Haddad Maia sau peste americanca Katie Volynets.

Dacă ambele se califică, putem avea, în premieră, un duel Simona Halep – Emma Răducanu în turul trei din Australia. Campioana de la US Open, britanica Emma Răducanu, a avut parte de un început slab de sezon, cu o înfrângere dureroasă în faţa Elenei Rîbakina din Kazahstan. Pentru a avea loc acest duel, jucătoarea de origine română, Emma Răducanu, care este favorită 17, va trebui să treacă de primele două tururi.

Reclamă

Dacă va merge mai departe, Halep ar putea să o întâlnească în optimi pe favorita 3, Garbine Muguruza, iar în sferturi pe Anett Kontaveit din Estonia, favorită 6, sau pe Elena Rybakina din Kazahstan, cap de serie numărul 12. Posibilii adversari în semifinale sunt Aryna Sabalenka din Belarus, favorită 2, și Iga Swiatek din Polonia, cap de serie numărul 7.

Simona Halep – Magdalena Frech LIVE TEXT | Simo: ”Îmi place sportul, în general”

Simona Halep începe asaltul spre primul titlu de la Australian Open din carieră. Finalistă în 2018, a 15-a jucătoare a lumii speră să dea mare lovitură acum. Românca a început anul cu un trofeu, la Melbourne Summer Set 1

Reclamă

Simona a oferit şi un interviu pentru organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului. Aceştia au amintit de calităţile fotbalistice pe care le are „Simo”. Fosta campioană de la Roland Garros şi Wimbledon se descurcă excelent cu mingea şi reuşeşte să facă chiar şi 84 de „duble”.

„Îmi place sportul, în general, nu doar tenisul. Îmi place să ies. Consider că e sănătos să te duci la alergat, sau în sala de fitness, să încerci şi alte sporturi. Asta fac ori de câte ori se iveşte ocazia.

Când eram în liceu, iubeam handbalul. Îmi plăcea și îmi oferea putere în plus pentru tenis„, a declarat Simona Halep pentru contul de Twitter al celor de la Australian Open.

Reclamă 4 / 0/3

Australian Open 2022 | Simona Halep e în topul preferințelor bookmakerilor

Simona Halep e considerată de casele de pariuri a treia favorită la câștigarea trofeului de la Australian Open 2022. Bookmakerii merg pe mâna lui Ashleigh Barty, care are o cotă 4 pentru a pune mâna pe trofeu.

Naomi Osaka este a doua favorită, cu o cotă de 8, fiind urmată de Simona Halep, Garbine Muguruza, Iga Swiatek și Anett Kontaveit, toate având o cotă de 12. Aryna Sabalenka avea înaintea tragerii la sorți o cotă de 10, dar a ajuns între timp la 18.

Bookmakerii îi dau șanse mici lui Emma Răducanu să repete performanța istorică de la US Open. Britanica are cotă 50 să se impună și la Australian Open.

Citește și:

Simona Halep a dezvăluit care este turneul care i-a schimbat cariera

Simona Halep le-a dezvăluit australienilor de ce ediţia din 2018 de la Australian Open a fost turneul care i-a schimbat cariera. Simo a avut parte de două partide câştigate după ce a salvat mingi de meci şi s-a oprit în finala cu Caroline Wozniacki.

„Acel turneu din 2018 mi-a dat încrederea că următorul turneu va fi al meu. Am avut foarte multă încredere în mine şi asta s-a întâmplat. Simţeam că pot câştiga orice meci jucam. Simţeam că pot sta pe teren ore întregi.

Acel turneu mi-a dat multă energie că pot într-o zi să câştig un Grand Slam şi asta s-a întâmplat. Acest turneu are un loc important în inima mea, aici am jucat cele mai lungi meciuri din carieră, pe care le-am şi câştigat”, a spus Simona Halep, pentru jurnaliştii australieni.

Simona Halep, turneu de neuitat la Australian Open 2018

Simona Halep a pierdut finala cu Caroline Wozniacki de la AO 2018, după ce a condus în decisiv cu 4-3 şi break în faţă. A fost un duel epuizant, în urma căruia Simo a ajuns deshidratată pe patul de spital.

Reclamă

Înainte, ea a mai avut parte de două meciuri uriaşe, în turul 3, cu Lauren Davis (4-6, 6-4, 15-13) şi în semifinale cu Angelique Kerber (6-3, 4-6, 9-7). În ambele partide, Simo a salvat mingi de meci.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu 18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului 18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană! 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie 17:23 EXCLUSIVLaszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă” 17:17 Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!” 16:47 Adrian Ilie, avertisment pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul: „Suferă! Vor avea probleme!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Americanii, convinşi să Simona Halep poate revenit în top
WTA • 17:53
„Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Antena Sport Update • 17:25
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Verdictul americanilor, înainte de Simona Halep - Paula Badosa
WTA • 14:27
Verdictul specialiştilor, înainte de Simona Halep – Paula Badosa! Cine este favorită în primul tur de la Miami
Darren Cahill, ajutor uriaş pentru Simona Halep
Tenis • 11:43
Darren Cahill, ajutor uriaş pentru Simona Halep, imediat după revenirea în circuit. Anunţul făcut de americani
Americanii au reacţionat după ce Simona Halep şi-a aflat prima adversară la revenirea în tenis
WTA • 11:04
„Tragere de coşmar!” Americanii au reacţionat după ce Simona Halep şi-a aflat prima adversară la revenirea în tenis