Închide meniul

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău nu mai au viitor la Galatasaray! Cei doi români, criticaţi dur pentru evoluţiile lor: „Nu merită să poarte tricoul Galatei”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 ianuarie 2022, 19:45 / Actualizat: 24 martie 2023, 20:57

Reclamă
Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău nu mai au viitor la Galatasaray! Cei doi români, criticaţi dur pentru evoluţiile lor: „Nu merită să poarte tricoul Galatei

Lovitură teribilă pentru Olimpiu Moruţan

Sursa: Captură Pro X

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău nu mai au viitor la Galatasaray. Ultimele evoluţii ale celor doi români, dar şi rezultatele echipei le-au adus critici extrem de dure. Mai mult, turcii ar vrea să-l împrumute pe fostul jucător al celor de la FCSB până în vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău nu mai au viaţă lungă la Galatasaray. Sunt apostrofaţi din toate părţile. Suporterii, dar şi ziariştii din Turcia i-au pus la zi pe cei doi români pe care îi vor plecaţi de la echipă.

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău nu mai au viitor la Galatasaray!

Galata cu Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău pe teren a încasat a 6-a înfrângere în 12 etape, 2-4 cu Hatayspor. Evoluţiile lor i-au înfuriat pur şi simplu pe jurnaliştii turci. Levent Tüzemen, editorialist la cotidianul Sabah s-a dezlănţuit pur şi simplu. „Şapte dintre cei folosiți de Domenec Torrent duminică nu merită să poarte tricoul Galatei”, a spus jurnalistul care i-a şi enumerat pe cei care consideră că ar trebui să plece de la echipă.

Printre fotbaliștii enumerați sunt cei doi români, dar nu numai ei. Jurnalistul i-a mai atacat pe portarul Ismail Cipe, fundașul Alpaslan Ozturk, mijlocașii Aytac Kara, Taylan Antalyali și Berkan Kutlu. Acesta nu s-a oprit însă aici. „Dacă nu se întărește în această pauză și continuă cu prostia întineririi cu orice preț, echipa va continua să piardă”, a mai spus jurnalistul, conform sabah.com.tr. De altfel, s-a zvonit deja că şefii echipei vor să-l împrumute pe Moruţan în această iarnă la o altă echipă.

Galata, cel mai slab sezon din ultimii 34 de ani

Formaţia la care evolează cei doi români se află la cel mai slab sezon din ultimii 34 de ani. Se află acum abia pe locul 13, cu 8 eșecuri, 7 succese, 6 egaluri, şi un golaveraj negativ, 26-28, la doar 6 puncte deasupra zonei retrogradării. Este cel mai slab sezon al „leilor” din 1987-1988, când a fost introdus sistemul cu 3 puncte la victorie în campionatul turc. În 2010-2011, aveau 29 de puncte în această perioadă a stagiunii. Acum au 27. În 2011, au încheiat pe poziția a 8-a.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” Vezi toate știrile
Citește și