Închide meniul

Ce surpriză! Ngannou vs Gane s-a terminat la decizie! ”Predatorul” își păstrează centura

Florian Ceafalău Publicat: 23 ianuarie 2022, 10:41

Reclamă
Ce surpriză! Ngannou vs Gane s-a terminat la decizie! ”Predatorul” își păstrează centura

Ngannou vs Gane s-a terminat la decizie, într-un meci în care campionul a demonstrat că știe să lupte și altfel.

Profimedia

Ce surpriză! Ngannou vs Gane s-a terminat la decizie, într-un meci în care campionul a demonstrat că știe să lupte și altfel. Ngannou este recunoscut pentru forța teribilă și capacitatea sa de a-și face KO adversarii rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Același lucru se aștepta și în meciul cu francezul Cyril Gane. Cei doi, foști colegi de sală, s-au bătut pentru centura de campion al categoriei grea în UFC, titlu deținut de Ngannou. Gane este una dintre revelațiile MMA-ului din ultimii ani. Acesta a devenit profesionist în urmă cu 3 ani și a reușit, în doar 10 meciuri, să ajungă la centura de campion din UFC.

Francezul este un excelent tactician, dar Ngannou a reușit să îl surprindă în meciul din această dimineață. Acesta a intrat pe partea de lupte libere și l-a dus jos pe Gane de mai multe ori, câștigând 3 dintre cele 5 reprize și astfel o decizie unanimă.

Pentru Gane este prima înfrângere din carieră. Acesta a declarat la final că vrea revanșa cu Ngannou. Camerunezul are însă alte planuri. Acesta și-a terminat contractul cu UFC și este greu de crezut că va mai continua în această promoție, după ce managerul său nu s-a înțeles cu Dana White în privința sumelor de bani pe care trebuie să le încaseze.

Ngannou a declarat de mai multe ori, și chiar și după meci, că își dorește să boxeze profesionist. De altfel, acesta a și fost provocat deja de Tyson Fury, cel mai bun boxer din lume.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și