Închide meniul

Mihai Iosif nu se sperie de Marius Şumudică! Mesaj pentru antrenorul care tocmai s-a despărţit de Malatyaspor: „Nu e deloc frustrant, am vorbit cu el”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 7 februarie 2022, 15:32

Reclamă
Mihai Iosif nu se sperie de Marius Şumudică! Mesaj pentru antrenorul care tocmai s-a despărţit de Malatyaspor: „Nu e deloc frustrant, am vorbit cu el

Mihai Iosif a promovat cu Rapid în Liga 1

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Marius Şumudică nu a rezistat prea mult la Yeni Malatyaspor. Din cauza rezultatelor slabe, antrenorul a fost îndepărtat de la lanterna roşie din Turcia, dar urmează un conflict la FIFA dacă turcii nu îi plătesc tehnicianului drepturile financiare restante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Iosif nu se sperie de Marius Şumudică!

Marius Şumudică a spus deja că nu exclude nicio variantă şi că şi-ar dori să se întoarcă pe banca unei echipe cât mai repede. „Mergem mai departe. Şumudică nu duce niciodată lipsă de oferte. Cu siguranţă, în scurt timp, mă voi întoarce unde în place cel mai mult, în iarbă. Niciodată să nu spui niciodată (n.r. – legat de o ofertă din România)”, a spus Marius Şumudică, pentru Antena Sport.

Fostul atacant ar fi dorit de Craiova şi Rapid, ambele echipe aflate în cursa pentru play-off. Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Iosif ar avea postul ameninţat dacă nu îşi duc echipele în primele 6 formaţii ale campionatului. Totuşi, Iosif nu se simte ameninţat. Chiar l-a invitat pe Şumudică la echipă.

„Am vorbit cu Șumi, oricând dorește să vină, să vorbească cu noi, e ușa deschisă. Pentru el și pentru orice rapidist. Se discută de un an de zile despre mine. Atât suporterii noștri, cât și noi, e clar că ne dorim mai mult. Chiar dacă într-un an de zile am făcut un salt de vreo 20 de locuri, din Liga 2. Chiar puteam mai mult, dar și neșansa a contat. Am avut jucători accidentați, eliminați.

Nu e frustrant să aud, sunt o grămadă de antrenori care încearcă, prin impresari. Asta e lumea fotbalului, din păcate. Cât timp sunt la Rapid, voi face tot ce depinde de mine, împreună cu jucătorii. Ne vom juca șansa până la capăt de a intra în play-off. Orice antrenor are susținere atât timp cât are rezultate. Am o relație excelentă atât cu patronul, cât și cu președintele. Avem un obiectiv impus la începutul campionatului… poate că pe unii îi deranjează acel obiectiv, dar a fost un obiectiv realist. Nu jucăm niciun meci acasă… dar ne dorim mai mult, chiar dacă avem alt obiectiv.

Reclamă

În viață, când treci prin momente grele, atunci se văd prietenii adevărați. Mă uit în oglindă, și eu am greșit, dar știu că am dat totul pentru Rapid. Mă simt pregătit să merg până la capăt. ‘To be or not to be’! Poate că unii se gândesc la Rapidul din ’67, din 95’, 98’. Noi venim din Liga 2 și suntem echipa cel mai bine clasată dintre nou-promovate. E clar, ne obligă istoria, tradiția să ne dorim mult mai mult. Teama nu face parte din mine. Ce am realizat noi, cei care am venit din Liga 2, nu ne poate lua nimeni, niciodată”, a spus Mihai Iosif, în cadrul unei conferințe de presă.

Următorul duel pentru play-off este marţi pentru giuleşteni. FC Voluntari – Rapid se joacă de la ora 19.55. Ilfovenii sunt revelaţia Ligii 1, ocupă locul trei în clasament, în timp ce echipa lui iosif este pe poziţia a şaptea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și