Închide meniul

Prima reacție a lui Gigi Becali după debutul lui Malcom Edjouma la FCSB! ”Încă nu l-ați văzut la adevărata valoare”

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2022, 12:54

Reclamă
Prima reacție a lui Gigi Becali după debutul lui Malcom Edjouma la FCSB! ”Încă nu l-ați văzut la adevărata valoare”

Prima reacție a lui Gigi Becali după debutul lui Malcom Edjouma la FCSB

Hepta

”De Edjouma sunt mulțumit, normal. Mi-a plăcut cum a jucat. Dar încă nu l-ați văzut la adevărata valoare. Să îl vedeți meciurile următoare după ce se mai acomodează”, a spus Gigi Becali, citat de fanatik.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În duelul cu Chindia, Edjouma a avut o evoluție bună, pentru un prim meci disputat pentru noua sa echipă. Evident, Gigi Becali așteaptă mult mai multe de la el.

E bătaie mare pe Malcom Edjouma, jucătorul de titlu al lui Gigi Becali

Transferul la FCSB l-a adus pe Malcom Edjouma și în interesul echipelor naționale care s-ar putea baza pe serviciile jucătorului cotat de transfermarkt.de la 500.000 de euro.

Astfel, conform digisport.ro, există o luptă între două echipe naționale pentru mijlocașul pe care Gigi Becali a plătit 330.000 de euro. Maroc și Camerun sunt selecționatele care îl vor pe jucătorul care are și naționalitate franceză. O evoluție pentru campioana mondială nu poate fi însă luată în calcul.

Astfel, în ultimele zile, reprezentanții celor două țări au început să facă demersurile necesare pentru a-l înregimenta pe Malcom Edjouma, cel despre care Gigi Becali susține că va schimba fața celor de la FCSB.

Reclamă

Malcom Edjouma, primul interviu după transferul la FCSB

Gigi Becali a plătit 330.000 de euro pentru francezul de 25 de ani, care a și oferit primele declarațiile pentru noul club, înainte de debutul din meciul cu Chindia.

„A fost foarte bine, eram foarte nerăbdător să îmi întâlnesc noii colegi, staff-ul și sunt foarte fericit. Am fost primit foarte bine, nu am nimic de reproșat. Sunt nerăbdător să îi cunosc mai bine și să mă obișnuiesc cu ei.

(Reporter: Ai început fotbalul la juniorii lui PSG, ești fericit să îmbraci din nou tricoul roș-albastru?) Sunt fericit, bineînțeles. Sunt culorile pe care le am în inimă și voi da totul pentru a onora acest tricou„, a declarat Malcom Edjouma pentru FCSB TV.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și