Închide meniul

Diana Belbiță se bate sâmbătă noaptea. Meci cu o braziliancă, în gala UFC din Las Vegas

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 18 februarie 2022, 20:42

Diana Belbiță se bate sâmbătă noaptea. Meci cu o braziliancă, în gala UFC din Las Vegas

Diana Belbiță se bate sâmbătă noaptea cu o adversară din Brazilian. Românca urmărește a doua victorie în UFC.

Profimedia

Diana Belbiță se bate sâmbătă noaptea în gala UFC Fight Night, ce are loc la Las Vegas, sâmbătă noaptea. Main event e meciul dintre Johnny Walker și Jamahal Hill. De asemenea, Jim Miller, omul cu cele mai multe meciuri în UFC, 38, va lupta și el cu un brazilian, Nikolas Motta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Prințesa Războinică este un meci foarte important, după ce anul trecut, în iulie, a obținut prima ei victorie din UFC. Diana a învins-o pe americanca Hannah Goldy, la decizie.

Diana Belbiță se bate sâmbătă noaptea cu o braziliancă

Adversara ei vine din Brazilia, de la celebra academia Chute Boxe ce a produs nume mari ca Wanderlei Silva, Shogun sau Anderson Silva. Gloria de Paula are un palmares de 5 victorii și 4 înfrângeri, dar valoarea ei nu este reflectată de aceste cifre.

În schimb, Belbiță a ajuns la un palmares de 14 victorii și 6 înfrângeri. Diana nu este singura reprezentantă a României în UFC. Nicolae Negumereanu a obținut 2 victorii în cea mai tare promoție de MMA din lume, și are și el meci în martie. Nick se bate pe 5 martie cu americanul Kennedy Nzechukwu.

Meciul celor doi fac parte din super gala UFC 272, ce îi va avea în main event pe Colby Covington și Jorge Masvidal.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive Vezi toate știrile
Citește și