Închide meniul
Foto

Belbiță a luptat pe insula UFC: ”Au evacuat un oraș!” Prințesa războinică, dezvăluiri de senzație: ”Am slăbit 18 kilograme!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 1 august 2021, 9:58 / Actualizat: 1 august 2021, 12:03

Belbiță a luptat pe insula UFC: ”Au evacuat un oraș!” Prințesa războinică, dezvăluiri de senzație: ”Am slăbit 18 kilograme!”

Diana Belbiță a luptat pe insula UFC / Captură AS.ro

AS.ro

Belbiță a luptat pe insula UFC, dar asta înainte de ultimul său meci. Prințesa războinică a povestit la AS.ro LIVE cum a trăit perioada de pregătire. ”Am sunat-o pe mami și am plâns”, a dezvăluit Diana Belbiță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu am slăbit 18 kilograme. Am slăbit foarte mult, în două luni și jumătate. Am făcut cântarul oficial, unde am avut 52 de kilograme. Încerc să nu le mai pun la loc, dar ce să faci. Îmi place mâncarea, ciocolata. A fost groaznic de greu. Le spuneam adversarilor că nu o să fie atât de greu, dar a fost. Am avut niște emoții de am crezut că nu o să pot lupta.

Trebuia victoria. Eram la limită. Dacă aș fi pierdut meciul ăsta nu mai aveam contract cu UFC. Pe lângă antrenamente am mai alergat 20 de km în fiecare zi. Am avut dorința aia de a face mai mult. Când dădeam în ea aveam o răutate mare. Auzeam maxilarul când pocnește. Am plâns înainte de meci. Am sunat-o pe mami doar ca să plâng”, a povestit Diana Belbiță la AS.ro LIVE.

Belbiță a luptat pe insula UFC

Diana Belbiță este singura luptătoare din România care a fost pe insula UFC. Prințesa războinică a povestit cum a fost experiența pe ”fight island”.

Am fost pe insula UFC. Penultimul meci l-am luptat acolo, pe ”fight island”. Au luat o insulă și au pus o limită. Nimeni nu intră, nimeni nu iese. Au evacuat un oraș. Nu m-am gândit vreodată că o să trăiesc timpurile astea.

Reclamă

Ne-au testat în Vegas, ne-au dus cu un avion privat. Ne-au dus pe toți pe insulă. Am stat vreo 10 zile. Nimeni nu a ieșit, nimeni nu a intrat. A fost liniște, doar noi, luptătorii între noi. Nu aveai unde să ieși, unde să mergi”, a dezvăluit Belbiță, la AS.ro LIVE.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și