Închide meniul

Edi Iordănescu, cu ochii pe internaționalii români din Italia! Care sunt meciurile la care participă selecționerul României

Dragoș Vasile Publicat: 21 februarie 2022, 15:51

Reclamă
Edi Iordănescu, cu ochii pe internaționalii români din Italia! Care sunt meciurile la care participă selecționerul României

Edi Iordănescu, convocări preliminare pentru stanieri

Hepta

Edi Iordănescu, cu ochii pe internaționalii români din Italia

Edi Iordănescu se află în Italia pentru a-i urmări pe jucătorii români care pot fi convocaţi la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit presei italiene, selecționerul a fost prezent, duminică, pe San Siro, la meciul Inter Milano – Sassuolo, scor 0-2, pentru a urmări evoluţia lui Vlad Chiricheş.

Azi, Iordănescu va fi în Sardinia, pentru partida Cagliari – Napoli, în care este aşteptat să evolueze Răzvan Marin.

Până la jocurile oficiale din vară, din Liga Naţiunilor, reprezentativa României va întâlni în două jocuri amicale Grecia, la 25 martie, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, şi Israel, în 29 martie, la Netanya.

Acestea vor fi şi primele partide ale lui selecţionerului Edi Iordănescu pe banca ”tricolorilor”.

Reclamă

Lista completă a jucătorilor care evoluează în Italia (Serie A și Serie B):

EXCLUSIVEdi Iordănescu, despre relația cu Anghel Iordănescu

Edi Iordănescu a vorbit despre relația cu Anghel Iordănescu, într-un interviu acordat AntenaSport. Selecționer susține că el nu are superstiții, spre deosebire de tatăl său.

Edi Iordănescu și-a adus aminte de o întâmplare petrecută la Cupa Mondială din Statele Unite ale Americii, în 1994 .Iordănescu jr. a fost ținut la ușă de tatăl său.

Reclamă 4 / 0/3

„Tata avea foarte multe superstiții. Majoritatea dintre ele aveau legătură cu mine. Trebuia să păstrez o anumită distanță. În America, la Campionatul Mondial, m-a ținut la ușa hotelului.

Avea anumite ore de vizită. Eu am ajuns cu 15 minute mai devreme. Nu mi-a dat voie sa intru. M-a ținut la ușă până la ora de vizită”, a povestit Edi Iordănescu la AS.ro LIVE.

„Sincer, eu nu prea am superstiții”, a răspuns Edi Iordănescu, întrebat fiind dacă se aseamănă cu tatăl său la acest lucru.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și