Închide meniul

Controverse după înfrângerea Dianei Belbiță în UFC. ”Românca trebuia să câștige”

Florian Ceafalău Publicat: 21 februarie 2022, 17:45

Reclamă
Controverse după înfrângerea Dianei Belbiță în UFC. ”Românca trebuia să câștige”

Oct 18, 2019; Boston, MA, USA; Molly McCann (red) fights Diana Belbita (blue) in a flyweight bout during UFC Fight Night at the TD Garden.,Image: 477707623, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Profimedia

Controverse după înfrângerea Dianei Belbiță în UFC. Românca ce reprezintă și Canada a fost învinsă la decizie unanimă de brazilianca Gloria de Paula.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta din urmă s-a impus cu scorul de 29-28, ceea ce înseamnă că arbitrii i-au acordar 2 dintre cele 3 reprize, iar una dintre runde a fost pentru Belbiță.

Decizia a stârnit mai multe reacții în mediul online. Foarte mulți fani au comentat rezultatul, spunând că nu a fost cel corect. Mai mulți luptători cunoscuți, în frunte cu fostul campion UFC Cody Garbrandt, au spus că Diana trebuia să câștige meciul.

De altfel, mai multe publicații online și analiști ai fenomenului au postat mesaje de susținere pentru Diana, pe care o consideră învingătoare.

Românca a ajuns după acest meci la o victorie și 3 înfrângeri în UFC.

Reclamă

MMA-ul se întoarce la Antena 1 în luna martie

Fanii sporturilor de contact vor putea urmări o nouă gală iFight HEROES, pe 18 martie. Evenimentul va avea loc la București, și va fi cu spectatori.

Cele două ediții ale galelor iFight HEROES din 2021, ce au avut loc pe 12 mai și 19 noiembrie, sunt lideri de audiență pe anul în curs în ceea ce privește galele de MMA, și în primele 2 promoții ca audiență dintre toate galele de contact. Evenimentele au fost transmise de Antena1 și AntenaPlay.ro. Platforma on-line pregătește de asemenea mai multe surprize fanilor sporturilor de contact în 2022.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii Vezi toate știrile
Citește și