Închide meniul

Controverse după înfrângerea Dianei Belbiță în UFC. ”Românca trebuia să câștige”

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 21 februarie 2022, 17:45

Controverse după înfrângerea Dianei Belbiță în UFC. ”Românca trebuia să câștige”

Oct 18, 2019; Boston, MA, USA; Molly McCann (red) fights Diana Belbita (blue) in a flyweight bout during UFC Fight Night at the TD Garden.,Image: 477707623, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Profimedia

Controverse după înfrângerea Dianei Belbiță în UFC. Românca ce reprezintă și Canada a fost învinsă la decizie unanimă de brazilianca Gloria de Paula.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta din urmă s-a impus cu scorul de 29-28, ceea ce înseamnă că arbitrii i-au acordar 2 dintre cele 3 reprize, iar una dintre runde a fost pentru Belbiță.

Decizia a stârnit mai multe reacții în mediul online. Foarte mulți fani au comentat rezultatul, spunând că nu a fost cel corect. Mai mulți luptători cunoscuți, în frunte cu fostul campion UFC Cody Garbrandt, au spus că Diana trebuia să câștige meciul.

De altfel, mai multe publicații online și analiști ai fenomenului au postat mesaje de susținere pentru Diana, pe care o consideră învingătoare.

Românca a ajuns după acest meci la o victorie și 3 înfrângeri în UFC.

Reclamă

MMA-ul se întoarce la Antena 1 în luna martie

Fanii sporturilor de contact vor putea urmări o nouă gală iFight HEROES, pe 18 martie. Evenimentul va avea loc la București, și va fi cu spectatori.

Cele două ediții ale galelor iFight HEROES din 2021, ce au avut loc pe 12 mai și 19 noiembrie, sunt lideri de audiență pe anul în curs în ceea ce privește galele de MMA, și în primele 2 promoții ca audiență dintre toate galele de contact. Evenimentele au fost transmise de Antena1 și AntenaPlay.ro. Platforma on-line pregătește de asemenea mai multe surprize fanilor sporturilor de contact în 2022.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și