Închide meniul

„Trebuie să apere pentru că e portar de naţională!” Andrei Vlad, apărat de Florin Prunea după gafa uriaşă cu FC Argeş şi atacul devastator al lui Gigi Becali: „Se complică atunci când nu e cazul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 martie 2022, 23:29

Reclamă
„Trebuie să apere pentru că e portar de naţională! Andrei Vlad, apărat de Florin Prunea după gafa uriaşă cu FC Argeş şi atacul devastator al lui Gigi Becali: „Se complică atunci când nu e cazul!

Andrei Vlad este apărat de Florin Prunea

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Prunea i-a luat apărarea lui Andrei Vlad, după ce portarul FCSB a fost desfiinţat de Gigi Becali. Prunea e de părere că Vlad trebue să fie titular în continuare la FCSB, char dacă a gafat incredibil în partida cu FC Argeş. Mai mult, Prunea crede că Vlad este „portar de naţională” şi poate fi vândut pe bani mulţi de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Vlad a făcut o gafă de proporții în meciul FC Argeș – FCSB, scor 1-0, din etapa a 29-a a Ligii 1. „Messi al portarilor” a făcut o eroare de amator și le-a permis adversarilor să deschidă scorul. Gigi Becali nu a mai rezistat și i-a dictat lui Toni Petrea să îl schimbe pe Vlad la pauză.

Florin Prunea îl apără pe Andrei Vlad

El le are pe astea, se complică atunci când nu este cazul. Toţi greşesc, dar la el astea se repetă. Eu nu sunt cu astea, cu <<domne, să nu apere>>. Eu nu cred că aceasta este varianta, eu cred că e un portar bun, care trebuie să apere în continuare şi FCSB să îl vândă, că e portar de naţională”, a spus Florin Prunea, care a asistat la meciul dintre CSA Steaua şi Poli Iaşi, scor 3-1.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Andrei Vlad

Gigi Becali l-a făcut praf pe Andrei Vlad, autorul unei gafe incredibile în eșecul cu FC Argeș, scor 0-1. Patronul FCSB a încercat să îl vândă la Universitatea Craiova chiar în timpul meciului de la Pitești.

”Eu iau lucrurile în ansamblu, ceilalți normal să ia rezultatul. Am jucat fără cinci titulari și s-a jucat numai la o poartă. Nu ai cum să câștigi niciodată meciul așa. Vlad și-a băgat mingea în poartă, situații de cascadorii râsului. Câștigam dacă nu făcea gafa aia. N-am ce să-i mai fac, nu mai apăra. Faceți ce vreți cu echipa națională, ne-a distrus. Îmi e milă de el, dar nu pot să mă distrug singur. Am dat telefon aseară, după gol, lui Rotaru. Dar nu mai vrea să-l ia.

Reclamă

Din Europa el ne-a scos, campionatul anul trecut s-a evaporat. Cum să faci așa ceva? Greșeala e omenească… dacă greșești o dată, se întâmplă. M-am luat după oamenii mei, că e cel mai bun, dar el nu mai apără. Nu avem ce face! Nu știu cât contract are, cât nu are. Nu mai apără el, nu se poate așa ceva!”, a răbufnit Gigi Becali, la ProX.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și