Închide meniul

„Trebuie să apere pentru că e portar de naţională!” Andrei Vlad, apărat de Florin Prunea după gafa uriaşă cu FC Argeş şi atacul devastator al lui Gigi Becali: „Se complică atunci când nu e cazul!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 martie 2022, 23:29

„Trebuie să apere pentru că e portar de naţională! Andrei Vlad, apărat de Florin Prunea după gafa uriaşă cu FC Argeş şi atacul devastator al lui Gigi Becali: „Se complică atunci când nu e cazul!

Andrei Vlad este apărat de Florin Prunea

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Prunea i-a luat apărarea lui Andrei Vlad, după ce portarul FCSB a fost desfiinţat de Gigi Becali. Prunea e de părere că Vlad trebue să fie titular în continuare la FCSB, char dacă a gafat incredibil în partida cu FC Argeş. Mai mult, Prunea crede că Vlad este „portar de naţională” şi poate fi vândut pe bani mulţi de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Vlad a făcut o gafă de proporții în meciul FC Argeș – FCSB, scor 1-0, din etapa a 29-a a Ligii 1. „Messi al portarilor” a făcut o eroare de amator și le-a permis adversarilor să deschidă scorul. Gigi Becali nu a mai rezistat și i-a dictat lui Toni Petrea să îl schimbe pe Vlad la pauză.

Florin Prunea îl apără pe Andrei Vlad

El le are pe astea, se complică atunci când nu este cazul. Toţi greşesc, dar la el astea se repetă. Eu nu sunt cu astea, cu <<domne, să nu apere>>. Eu nu cred că aceasta este varianta, eu cred că e un portar bun, care trebuie să apere în continuare şi FCSB să îl vândă, că e portar de naţională”, a spus Florin Prunea, care a asistat la meciul dintre CSA Steaua şi Poli Iaşi, scor 3-1.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Andrei Vlad

Gigi Becali l-a făcut praf pe Andrei Vlad, autorul unei gafe incredibile în eșecul cu FC Argeș, scor 0-1. Patronul FCSB a încercat să îl vândă la Universitatea Craiova chiar în timpul meciului de la Pitești.

”Eu iau lucrurile în ansamblu, ceilalți normal să ia rezultatul. Am jucat fără cinci titulari și s-a jucat numai la o poartă. Nu ai cum să câștigi niciodată meciul așa. Vlad și-a băgat mingea în poartă, situații de cascadorii râsului. Câștigam dacă nu făcea gafa aia. N-am ce să-i mai fac, nu mai apăra. Faceți ce vreți cu echipa națională, ne-a distrus. Îmi e milă de el, dar nu pot să mă distrug singur. Am dat telefon aseară, după gol, lui Rotaru. Dar nu mai vrea să-l ia.

Reclamă

Din Europa el ne-a scos, campionatul anul trecut s-a evaporat. Cum să faci așa ceva? Greșeala e omenească… dacă greșești o dată, se întâmplă. M-am luat după oamenii mei, că e cel mai bun, dar el nu mai apără. Nu avem ce face! Nu știu cât contract are, cât nu are. Nu mai apără el, nu se poate așa ceva!”, a răbufnit Gigi Becali, la ProX.

Citește și:
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Steag roșu provocat de Carlos Sainz 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și