Închide meniul
VIDEO

Simona Halep, antrenament intens la Academia lui Patrick Mouratoglou! Campioana noastră a jucat împotriva a doi adversari, în același timp: „2 contra 1, nicio problemă!”

Cosmin Cioboată Publicat: 6 martie 2022, 9:21

Reclamă
Simona Halep, antrenament intens la Academia lui Patrick Mouratoglou! Campioana noastră a jucat împotriva a doi adversari, în același timp: „2 contra 1, nicio problemă!

Simona Halep, antrenament intens la Academia lui Patrick Mouratoglou

Profimedia

Simona Halep a jucat împotriva a doi adversari, în același timp: „2 contra 1, nicio problemă!”

Simona Halep a atras din nou toate privirile în mediul online. Sportiva noastră a postat un videoclip în care juca împotriva a doi adversari, în același timp, la academia lui Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simo s-a descurcat excelent la antrenamentul respectiv, reușind să întoarcă toate mingile trimise de cei doi adversari, chiar sub privirile lui Mouratoglou.

„2 contra 1, nicio problemă”, a fost mesajul postat de Academia lui Patrick Mouratoglou, pe contul de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Mouratoglou Tennis Academy (@mouratoglou_tennis_academy)

Reclamă

Simona Halep, impresionată de cum a fost primită la Academia lui Patrick Mouratoglou: „M-am simţit ca şi când aş fi aici dintotdeauna!”

„Săptămâna aceasta am intrat pentru prima dată într-o academie. Din fericire, am ajuns la cea mai bună. Toți cei de la Academia Mouratoglou își pun inima și sufletul în asta în fiecare zi! Mulțumesc tuturor pentru că m-au primit într-un mod atât de cald. M-am simțit ca și cum aș fi fost aici dintotdeauna.”, a scris Simona Halep.

View this post on Instagram


A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a câștigat premiul pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii februarie

Punctul care a câștigat ancheta WTA a avut loc în meciul Simonei Halep de la Dubai cu Ons Jabeur, câștigat de campioana noastră cu scorul de 6-4, 6-3.

La scorul de 5-2 pentru româncă, cele două jucătoare au avut un schimb de mingi de-a dreptul excepțional. Halep și Jabeur s-au atacat cu mingi în exterior, cu „scurte” lângă fileu, dar lovitura câștigătoare a avut-o marea noastră campioană.

Simona a reluat mingea, care a coborât foarte aproape de nivelul terenului, din alergare și a trimis o diagonală care a lăsat-o fără replică pe jucătoarea din Tunisia.

VIDEO AICI CU LOVITURA INCREDIBILĂ REUȘITĂ DE SIMONA HALEP

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul Vezi toate știrile
Citește și