Închide meniul

Anunţ bombă în presa din Spania! Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid încă de pe 30 ianuarie

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 martie 2022, 17:07

Reclamă
Anunţ bombă în presa din Spania! Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid încă de pe 30 ianuarie

Kylian Mbappe, anunţul momentului despre viitorul său

Kylian Mbappe, în timpul unui meci pentru PSG / Profimedia

Conform sursei citate, Mbappe ar fi semnat cu Real Madrid pe 30 ianuarie, chiar înainte de dubla din UEFA Champions League dintre PSG şi echipa de pe Bernabeu. Mbappe a fost cel mai bun jucător al Parisului în dubla de vis şi a reuşit să marcheze de două ori. Evoluţia stelară a lui Karim Benzema, care a reuşit un hat-trick de senzaţie, a făcut ca visul celor de la PSG cu privire la câştigarea UEFA Champions League să se năruie şi în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe ar fi semnat cu Real Madrid încă de pe 30 ianuarie

Conform presei din Spania, Mbappe ar urma să încaseze o primă de instalare cuprinsă între 60 şi 80 de milioane de euro. În această săptămână ar urma să se pună la punct ultimele detalii, şi anume cele legate de drepturile de imagine şi alte aspecte.

Kylian Mbappe ar urma să devină cel mai bine plătit jucător din lotul celor de la Real Madrid, cu un salariu net de 25 de milioane de euro pe sezon.

Kylian Mbappe, întâmpinat cu urale la aeroportul din Madrid!

Kylian Mbappe a fost vedeta principală a „blockbuster-ului” Real Madrid – PSG, din optimile UEFA Champions League. Starul francez a fost întâmpinat cu urale la aeroportul din Madrid, înaintea returului câştigat de Real cu 3-1.

Potrivit Mundo Deportivo, aproximativ 200 de fani au așteptat sosirea echipei pariziene. Sursa citată anunță că Mbappe a coborât din autocar alături de marocanul Achraf Hakimi, iar imediat ce a apărut în fața mulțimii, suporterii i-au scandat neîncetat numele.

Reclamă

Sergio Ramos, Messi și Neymar au fost și ei aclamați de fanii care s-au adunat să-i întâmpine pe jucătorii lui PSG, dar atracția principală a fost Kylian Mbappe. Starul francez de la PSG a marcat două goluri în dubla cu Real Madrid.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și