Închide meniul

Ştim toate echipele calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor! Posibile dueluri de foc: Real Madrid – Bayern Munchen sau Manchester City – Liverpool

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 martie 2022, 23:54 / Actualizat: 17 martie 2022, 1:51

Reclamă
Ştim toate echipele calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor! Posibile dueluri de foc: Real Madrid – Bayern Munchen sau Manchester City – Liverpool

Tragerea la sorți a optimilor Ligii Campionilor LIVE TEXT (13:00).

uefa.com

Știm toate echipele calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Villarreal şi Benfica au produs surprizele din optimi, după ce le-au eliminat pe Juventus, respectiv Ajax. Real Madrid a câştigat şocul din optimi cu PSG şi s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei. Trei echipe din Anglia, trei din Spania, una din Germania şi una din Portugalia sunt echipele care se vor bate pentru un loc în semifinale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Știm toate echipele calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

  • Real Madrid
  • Bayern Munchen
  • Manchester City
  • Liverpool
  • Chelsea
  • Atletico Madrid
  • Benfica Lisabona
  • Villarreal

Posibile dueluri stelare în sferturile de finală

În această fază a competiţiei nu există capi de serie. Astfel că putem avea dueluri stelare. Real Madrid – Bayern Munchen sau City – Liverpool ar putea fi şocurile din sferturile Ligii Campionilor. Tragerea la sorţi va fi vineri, de la ora 13:00, în format LIVE TEXT, pe as.ro.

Villarreal, victorie şoc cu Juventus

Villarreal a produs una dintre cele mai mari surprize din acest sezon al Ligii Campionilor. Echipa lui Unai Emery a avut un final de meci halucinant la Torino. A înscris numai puţin de 3 goluri într-un interval de 11 minute. Gerard Moreno, Pau Torres şi Danjuma au marcat într-o victorie istorică pe terenul celor de la Juventus. Este al doilea sezon consecutiv când Juventus este eliminată în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Sferturi de finală fără Messi şi Ronaldo

Pentru a-l doilea an consecutiv, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor nu vor juca Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Cele două staruri care au dominat fotbalul ultimului deceniu au fost scoase din competiţie de cele două echipe din Madrid. PSG, cu Lionel Messi în echipă, a fost eliminată de Real Madrid, după un retur de coşmar pentru parizieni pe Bernabeu. Real a întors soarta calificării prin hat-trick-ul lui Karim Benzema.

Reclamă

Nici Cristiano Ronaldo nu a avut prea mult noroc cu Atletico Madrid. Manchester United a fost eliminată după ce a pierdut returul de pe „Old Trafford”, scor 0-1.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră Vezi toate știrile
Citește și