Închide meniul

Simona Halep, un car de nervi în timpul semifinalei cu Iga Swiatek! ”Simo” și-a pierdut cumpătul și și-a spart racheta

Dragoș Vasile Publicat: 19 martie 2022, 4:45

Reclamă
Simona Halep, un car de nervi în timpul semifinalei cu Iga Swiatek! ”Simo” și-a pierdut cumpătul și și-a spart racheta

Simona Halep, un car de nervi

Captură Digi Sport

Simona Halep a fost un car de nervi în timpul semifinalei cu Iga Swiatek. La finalul primulul set, care s-a decis dramatic în tie-break, ”Simo” și-a pierdut cumpătul și a rupt racheta. Arbitrul a avertizat-o pe sportiva noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona și-a pierdut cumpătul în meciul cu Iga Swiatek din semifinalele de la Indian Wells. Sportiva din Polonia a câștigat dramatic primul set, în tie-break.

Simona Halep, un car de nervi în timpul semifinalei cu Iga Swiatek

La scorul de 6-4 în tie-break, Simona a lovit cu racheta de pământ, după ce a judecat greșit un punct. Halep a avut două mingi de set, dar Iga Swiatek a reușit să revină, a luat patru game-uri la rând și și-a adjudecat primul set.

La final, ”Simo” și-a spart racheta de nervi și a fost avertizată de arbitru.

Simona Halep a așteptat cu nerăbdare meciul de gală cu Iga Swiatek

Simona Halep a prefațat meciul cu Iga Swiatek, din semifinalele de la Indian Wells. Românca știe că va avea parte de cel mai greu meci de până acum la competiția californiană.

Reclamă

Simona Halep o conduce la directe pe cu 2-1. De notat că ele s-au duelat numai în cadrul turneelor de Grand Slam. Simo s-a impus la Roland Garros 2019, 6-1, 6-0, și la Australian Open 2021, 3-6, 6-1, 6-4.

Revanșa Igăi a venit la Roland Garros 2020, când a eliminat-o pe Simona în optimi, cu 6-1, 6-2. De altfel, a ea a avut un traseu perfect la Paris. Jucătoarea de 20 de ani a câștigat singurul ei turneu de Grand Slam de până acum, fără să piardă niciun set.

”Va fi un meci greu, joacă cel mai bun tenis al vieții ei, se află în cel mai bun moment. Mă aștept la un meci foarte greu. Dar sunt în semifinale, aici, și voi da tot ce am mai bun și în următorul meci.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am urmărit-o aici și nici la Doha. Nu mă uit la tenis să iau notițe, dar știu că este foarte puternică și are un tenis solid”, a spus Simona Halep la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele de start 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și