Închide meniul

Simona Halep, un car de nervi în timpul semifinalei cu Iga Swiatek! ”Simo” și-a pierdut cumpătul și și-a spart racheta

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 martie 2022, 4:45

Simona Halep, un car de nervi în timpul semifinalei cu Iga Swiatek! ”Simo” și-a pierdut cumpătul și și-a spart racheta

Simona Halep, un car de nervi

Captură Digi Sport

Simona Halep a fost un car de nervi în timpul semifinalei cu Iga Swiatek. La finalul primulul set, care s-a decis dramatic în tie-break, ”Simo” și-a pierdut cumpătul și a rupt racheta. Arbitrul a avertizat-o pe sportiva noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona și-a pierdut cumpătul în meciul cu Iga Swiatek din semifinalele de la Indian Wells. Sportiva din Polonia a câștigat dramatic primul set, în tie-break.

Simona Halep, un car de nervi în timpul semifinalei cu Iga Swiatek

La scorul de 6-4 în tie-break, Simona a lovit cu racheta de pământ, după ce a judecat greșit un punct. Halep a avut două mingi de set, dar Iga Swiatek a reușit să revină, a luat patru game-uri la rând și și-a adjudecat primul set.

La final, ”Simo” și-a spart racheta de nervi și a fost avertizată de arbitru.

Simona Halep a așteptat cu nerăbdare meciul de gală cu Iga Swiatek

Simona Halep a prefațat meciul cu Iga Swiatek, din semifinalele de la Indian Wells. Românca știe că va avea parte de cel mai greu meci de până acum la competiția californiană.

Reclamă

Simona Halep o conduce la directe pe cu 2-1. De notat că ele s-au duelat numai în cadrul turneelor de Grand Slam. Simo s-a impus la Roland Garros 2019, 6-1, 6-0, și la Australian Open 2021, 3-6, 6-1, 6-4.

Revanșa Igăi a venit la Roland Garros 2020, când a eliminat-o pe Simona în optimi, cu 6-1, 6-2. De altfel, a ea a avut un traseu perfect la Paris. Jucătoarea de 20 de ani a câștigat singurul ei turneu de Grand Slam de până acum, fără să piardă niciun set.

”Va fi un meci greu, joacă cel mai bun tenis al vieții ei, se află în cel mai bun moment. Mă aștept la un meci foarte greu. Dar sunt în semifinale, aici, și voi da tot ce am mai bun și în următorul meci.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am urmărit-o aici și nici la Doha. Nu mă uit la tenis să iau notițe, dar știu că este foarte puternică și are un tenis solid”, a spus Simona Halep la conferința de presă.

Recomandări
  • Simona Halep, un car de nervi în timpul semifinalei cu Iga Swiatek
  • ”Simo” și-a pierdut cumpătul și a rupt racheta

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului Vezi toate știrile
Citește și